Na 4 jaar samen, drie "Double Hélice" albums, een "High & Fines Herbes" mixtape en een show met miljoenen kijkers, gaan Caballero & JeanJass nu solo. In een nieuw formaat en naar het evenbeeld van hun duo, presenteren Caballero & JeanJass een elektrisch en onverwacht dubbel solo album. Eén album, twee projecten, twee werelden, maar bovenal één en dezelfde passie: rap. Herontdek dit Belgische rapduo en hun respectievelijke universums in een verbluffend dubbelalbum!

Over Hat Trick
Hat Trick is een intiem, zachtaardig en oprecht project. Met zijn diepe stem en ontroerende teksten, herontdek JeanJass zoals je hem nog nooit gehoord hebt. Dit album geeft een overzicht van zijn leven, zijn vriendschappen en zijn liefdesverhalen. Met verrassende en betoverende klanken deelt JeanJass oprecht zijn meest intieme gedachten.

Over OSO
Op OSO geeft Caballero zich volledig aan zijn fans. Het is een krachtig project met verfrissende producties, medemogelijk gemaakt door onder andere Stwo, JeanJass en Eazy Dew. Op OSO deelt Caballero zijn intimiteit en zijn hoop. Het is een zachtaardig en verontrustend project dat vertelt over zijn liefdesverdriet, zijn diepste geheimen, maar bovenal over zijn passie voor muziek.

Over Caballero & JeanJass

Caballero & JeanJass zijn het meest representatieve duo van de Belgische rapscene. Sinds 2016 leveren ze met bliksemproductiviteit hits af met memorabele punchlines, geproduceerd door de nieuwe generatie beatmakers (Dee Eye, BBL, Ponko, Eazy Dew...)." TMTC ", " Sur mon nom ", " Dégueulasse ", " Californie "... zoveel nummers die niemand ontgaan, onthuld op de reeks albums Double Hélice die in 2016 werd opgestart en nu drie delen telt. De studio is de plaats waar ze zich opwarmen, en het podium is hun favoriete speeltuin. Zowel op festivals (Vieilles Charrues, Les Ardentes, Solidays, Cabaret Vert...) als in concertzalen straalt het duo een sterke energie uit die niemand onverschillig laat. In 2021 maakte Caballero zich los van zijn sidekick en scheidde JeanJassse zich af van zijn gelijke.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: