Goliath en SOS Kinderdorpen slaan de handen in elkaar ter ere van de 25ste verjaardag van Rummikub en de 10de verjaardag van Goliath.

Reden genoeg voor een retrospectieve tentoonstelling genaamd ‘Rummikub: het succesverhaal van Goliath’ in het Speelgoedmuseum van Mechelen. En voor Goliath een mooie gelegenheid om hun succes te delen.

Daarom organiseert Goliath een spelleninzamelactie ten voordele van SOS Kinderdorpen. Bezoek de tentoonstelling, die nog loopt tot 7 januari 2007, en lever je oude gezelschapsspellen in. Dit kan tot en met 30 september 2006. Je krijgt er iets moois voor terug en je doet er kinderen een onbetaalbaar plezier mee.

Maar dit is niet alles. Op 7 oktober vind in het speelgoedmuseum ook nog het Belgisch kampioenschap rummikub plaats. Hierin nemen 10 vlaamse en waalse finalisten het tegen elkaar op. Alsof dit niet voldoende is kan jij op zaterdag 7 oktober nog een spelletje Rummikub spelen tegen jou favoriete bekende Vlaming

U kan zich inschrijven door vijf euro te storten op het rekeningnummer van SOS Kinderdorpen 310-0144715-77 met als mededeling “Rummikub, uw telefoonnummer en de naam van de BV tegen wie u graag wil spelen op 7 oktober.

Volgende BV's komen alvast een spelletje Rummikub spelen: Leen Demaré, Tonya, Ellen Dufour, Chris Van Tongelen, Crazy Deejay’s van de Crazy Disco Show, Frank Molnar, Nailpin, Pita, Reena, Sandra Kim, Sam Gooris en Zohra. Haast je want de plaatsen zijn beperkt!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: