TW Classic 2022 is net voorbij en meteen kan de editie 2023 met grote stip in de agenda genoteerd worden. Want eindelijk weer live in 2023:Bruce Springsteen and The E Street Band! Op zondag 18 juni 2023 headlinen ze TW Classic. De verdere line-up wordt later bekend gemaakt.

Bruce Springsteen and The E Street Band kwamen voor het laatst samen voor een optreden in Saturday Night Live in december 2020. Ze speelden er twee nummers uit hun recentste album ‘Letter To You’. Dat haalde de nummer 1 positie in elf landen. Springsteen zat het voorbije jaar echter niet stil. Hij bracht ‘The Legendary 1979 No Nukes Concerts’ concertfilm uit, werkte samen met president Barack Obama aan de podcastreeks en het boek ‘Renegades: Born In The USA’ en bracht zijn recordshow ‘Springsteen On Broadway’ opnieuw om de heropening van de theaters in New York te ondersteunen. Bruce Springsteen and The E Street Band vertrekken begin 2023 terug op tour. Op 28 april start het Europese luik van de tour in Barcelona. De tournee brengt hen op zondag 18 juni terug naar TW Classic.

Tickets

Tickets voor TW Classic 2023 met headliner Bruce Springsteen and The E Street Band op zondag 18 juni zijn vanaf woensdag 29 juni 2022 om 10u te koop via ticketmaster.be. Een ticket kost 114,5 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop.

Er is ook een limited edition ‘Golden Circle' ticket dat toegang geeft tot het vak net voor het podium tijdens de show van Bruce Springsteen and The E Street Band, te koop aan 172,5 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) per ticket.

Nagenieten van TW Classic 2022?

Hartelijk dank aan elk van de 60.000 festivalgangers om TW Classic tot een geweldig feest te maken. We zagen fantastische optredens van o.a. Nick Cave and The Bad Seeds, Florence + the Machine en Placebo. TW Classic 2022 was prachtig! Wil je nagenieten van de good vibes? Op de Facebookpagina van TW Classic vind je een uitgebreide fotoreportage. Check ook onze Instagram -stories voor de beste sfeerbeelden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: