Britt Van der Borght geeft een blik op 'de backstage' van Jan, Pier & Pol

Nog tot en met 22 december kan het publiek genieten van de hilarische komedie JAN, PIER & POL van de hand van vader en zoon Cooney. Producent DE KOMEDIE COMPAGNIE haalde vaste theaterklassebakken Peter Bulckaen, Dirk Van Vooren, Dirk Lavrysen, Anke Helsen, Camilia Blereau en Britt Van der Borght van stal en combineert ze met nieuwe gezichten zoals Saskia Debaere en Jan Van Hecke. Ondertussen zijn er al flink wat voorstellingen geweest en durft de cast als eens een 'zijstapje' te nemen, naast het podium wel te verstaan...

Achter de schermen met Britt

Actrice Britt Van der Borght vond er niet beter op dan als haar enthousiaste, gastvrije zelve het publiek de kans te geven om een kijkje te nemen achter de schermen van Jan, Pier & Pol. Vanaf deze week kan iedereen deze filmpjes bekijken op de facebookpagina van De Komedie Compagnie (klik door naar https://www.facebook.com/DeKomedieCompagnie). Elke maandag post Britt een nieuw kleinood...echt iets om naar uit te kijken voor de komediefans. 

JAN, PIER & POL is reeds de tweede productie van De Komedie Compagnie dit seizoen. Ondertussen worden de voorbereidingen getroffen voor de toernee van TAXI TAXI die op de agenda staat voor januari, februari en maart 2014. Op de website van www.dekomediecompagnie.be kan men zien waar deze dolkomische voorstelling over een taxichauffeur met een dubbel leven, gespeeld wordt in Vlaanderen. Met in de hoofdrollen Patrick Onzia, Kadèr Gurbuz, Britt Van der Borght en Dirk Van Vooren. Verder met Dirk Lavrysen, Erik Van Herreweghe en Peter Bulckaen. In 2014 geeft DE KOMEDIE COMPAGNIE alvast afspraak voor twee gloednieuwe voorstellingen vanaf april, nl. 2X2 OP DE CANAPE en EEN PERFECT HUWELIJK. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jan, Pier & Pol
Datum: 
t.e.m. 22 december 2013
Locatie: 
Theater Elkerlyck, Antwerpen

Reservatie:

Meer over