Sarah Millican komt op 6 mei 2022 naar Amsterdam voor een optreden in Koninklijk Theater Carré. De Britse topcomédienne speelt daar haar nieuwe show Bobby Dazzler, als onderdeel van de gelijknamige wereldtour. Millican is een van de grote namen uit de UK en blinkt uit in herkenbare, vaak lekker schunnige humor. De kaartverkoop start op woensdag 23 juni om 11:00 uur via Carré.

Sarah Millican behoort tot de absolute top van de Engelse comedyscene. Ze brak door toen ze in 2008 tijdens het Edinburgh Fringe Festival de prestigieuze Best Newcomer Award binnensleepte. Vanaf dat moment was ze niet meer weg te denken uit TV-shows als Have I Got News For You, The Graham Norton Show, Never Mind the Buzzcocks, Live At The Apollo en Michael McIntyre’s Comedy Roadshow. Ook werd ze twee keer genomineerd voor een BAFTA met haar eigen Sarah Millican Television Programme.

Ze verkoopt niet alleen in haar thuisland alle zalen uit, ook buiten Engeland is ze razend populair. In 2019 verkocht ze het Amsterdamse DeLaMar Theater snel uit. Het publiek zag het fantastische voorstelling, waarin Sarah Millican zichzelf heerlijk op hak nam en alledaagse situaties schetste die even hilarisch als herkenbaar zijn.

Een show van Sarah Millican is niet voor de fijngevoelige zielen, want ze komt regelmatig heerlijk schunnig en schaamteloos uit de hoek. Haar nieuwe voorstelling Bobby Dazzler gaat weer alle kanten uit: ze zal het onder meer hebben over afvallen (en dan alleen een vingertopje verliezen), een verrassend grappig uitstrijkje, hoe je poep over de muur gooit en hoe vreselijk een floating tank kan zijn.

Het afgelopen jaar heeft Sarah Millican naar eigen zeggen niets anders gedaan dan grappen schrijven en haar achterste laten groeien, dus ze kan niet wachten om het publiek weer aan het lachen te maken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Sarah Millican
Datum: 
Vrijdag 6 mei 2022
Locatie: 
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Reservatie:

Meer over