Uit de EP 'The Blunk-sessions'(2006) werd onlangs de schitterende single "Mumbo Jumbo" uitgebracht. De track werd ondertussen al opgenomen in de playlists van oa. Radio 1 en Classic 21 bij onze zuiderburen. Nog voor de zomer volgt nog een nieuwe single uit de EP, namelijk "Hold On". Een prachtige, soulvolle ballad met rockinvloeden, die niemand onbetuigd zal laten.

De stevige live reputatie van de band - ze stonden vorige zomer oa op Marktrock Leuven, Lokerse Feesten, Peer Rhythm & Blues Festival,...- werd onlangs alleen maar bevestigd toen de band voor de derde keer in Vorst Nationaal mocht optreden, ditmaal als opening act voor de rock & roll legende Jerry Lee Lewis. De twee voorgaande concerten in Vorst waren als opening act voor BB King.

Het gemak waarmee deze jonge artiest van Blues over Soul & Funk tot Rock & Roll brengt getuigt van zijn enorm talent. N8n & Blunk! zullen ook deze zomer langs de festivals trekken met hun stevige mix van Blues, Soul, Funk & Rock muziek. Wat begon als een eenmalig eerbetoon aan Luke Walter Jr. & Blue Blot wordt nu een volwaardig project met eigen werk en interpraties van de beste songs van hun helden.
Festivals zoals oa. Blue Note Records Festival en de Turnhoutse Vrijdagen hebben de band alvast in hun line-up opgenomen.

De jonge, talentvolle artiest N8n heeft met BLUNK! een eerlijk en soulvol muzikaal project te bieden en past op elk festival waar men klaar is voor een passage van één van Belgiës meest beloftevolle artiesten.

Beluister Hier de single Mumbo Jumbo.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: