VIJFtv start vanaf maandag 3 september met de het 7e seizoen van de misdaadserie Blue Heelers. Blue Heelers was 12 jaar lang de meest geliefde dramaserie op de Australische televisie. In 1994 werd de serie voor de eerste keer uitgezonden en al snel werd het een gigantisch succes. Maar liefst 13 seizoenen en meer dan 500 episodes zorgden ervoor dat het programma het langst lopende en meest succesvolle politiedrama werd op de Australische televisie. In 2004 zorgden de makers voor een volledig nieuwe set en nieuwe karakters door in het scenario een ontploffing van het politiekantoor te schrijven. Bleu Heelers werd bekroond met maar liefst 25 Logie Awards (de Australische equivalent van de Amerikaanse Emmy’s) en tal van andere prijzen.

Algemene inhoud
In het landelijke stadje Mount Thomas heeft het politieteam de handen vol. Dagelijks moeten zij de orde handhaven, de bevolking beschermen en ook de vele dieren die in de problemen geraken redden. Elke week komen sergeant Tom Croydon en zijn team voor nieuwe uitdagingen te staan.

Afl 224: End Of The Road
Jack weet een plek te bemachtigen in het footballteam van Mudlarks wanneer de sterspeler in een verdacht ongeluk omkomt. PJ herinnert zich dat de overleden jongen een ruziestoker was en vermoedt dat hij dronken was op het tijdstip van het ongeluk. Robyn Taylor, hoofd van het politieteam uit Melbourne dat auto-ongelukken onderzoekt, heeft echter een andere theorie.

Blue Heelers vanaf maandag 3 september elke weekdag behalve vrijdag om 19u45 op VIJFtv.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: