Vind je het leven een stuk aangenamer in bed? Zoek jij elke ochtend een motief om langer in bed te blijven ? Speel dan volgende week mee in Ochtendpost en De madammen.

Een mens zou de gekste dingen bedenken om elke ochtend wat langer in bed te blijven. Geef via radio2.be een origineel motief om een halve dag langer in bed te blijven en los een eenvoudige vraag op. Misschien belt radio 2 je in de week van 16 tot 20 maart wel om mee te spelen.
Inschrijven kan via http://radio2.be > events / wedstrijden of programma’s > Ochtendpost & De madammen.

Ochtendpost
In Ochtendpost selecteren we de strafste verhalen. Haalt jouw verhaal het, dan word je gebeld in Ochtendpost. In de studio is jouw baas uitgenodigd. Als jij de vragen over zijn/haar slaapgewoontes correct kan beantwoorden, dan krijg je van je baas een halve dag vrij. Omdat je baas speciaal vroeg uit zijn/haar bed is moeten komen, krijgt hij/zij een leuke slaapset cadeau!

De madammen
Luister van maandag 16 tot en met vrijdag 20 maart zeker ook naar De madammen. Zij geven elke dag een bed weg dat is ingesteld volgens jouw persoonlijk ‘Slaap-dna®’. Op maandag hoor je van een slaapspecialist alle waarheden en onwaarheden over slapen… zo kan je voortaan op beide oren slapen!

Blijf langer in bed met Radio 2, een actie in samenwerking met Sleepy:
- in Ochtendpost : van maandag 16 t/m vrijdag 20 maart, tussen 6 en 8 uur op Radio 2
- In De madammen: van maandag 16 t/m vrijdag 20 maart, tussen 9 en 12 uur op Radio 2 en Eén

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: