In Oosteeklo strijkt op zondag 5 december opnieuw de bekende Sterrenparade neer.  Het festival zit dit jaar in een feestjaar, want de Sterrenparade is aan haar vijfde editie toe.

Met Frans Bauer wist organisator Stefan Vinke al een grote vis te strikken.  Naast Frans Bauer zijn er ook optredens van Nathalie Tané, Peter Rammeloo, Bandit, Hits On Tour, Tony Servi, Ronnie Tober en Charlene.  Woensdag lichtte de organisatie in hartje Eeklo nog een tipje van de sluiter op.   De enige echte Betty uit Big Brother is terug.  En dat is de Sterrenparade niet ontgaan.  Wij zijn bijzonder trots te kunnen aankondigen dat Betty één van haar eerste comeback optredens verzorgd in Oosteeklo.  Samen met haar boezemvriend Angelino zal ze voor de nodige sfeer zorgen op dit grote muziekfeest.
 
Genummerde kaarten kosten 35 euro.  Er bestaat ook een VIP formule met diner in een restaurant en dan betaal je 98 euro. Reserveren kan je online op www.sterrenparade.be of bij Stefan Vinke op het nummer 0477 45 23 57.
 
Eén dag vroeger, op zaterdag 4 december, wordt een kinderfeest georganiseerd in evenementenhal Neyt.  Er zijn kindershows, optredens, een indoorspeelstad en een blijde intrede van Sinterklaas.  Kaarten daarvoor kosten 15 euro voor kinderen en gratis voor volwassenen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: