Cramme Concert Club zag na twee jaar stilte opnieuw het levenslicht toen vorig jaar de leden van Amongster een try-out hielden in het vernieuwde Jeugdhuis De Cramme in Stekene. Al snel volgden ook FÄR, Henk Rijckaert, Pepe, Porto, Safi en Hakim hun voorbeeld. Volgende week is het de beurt aan Equal Idiots!

EQUAL IDIOTS (TRY-OUT) + SUPPORT: BLEAK

P-P-P-P-P Put your head in the ground! U hebt hem zeker en vast horen passeren op de radio de voorbije maand, de nieuwe single van Equal Idiots. Hij pronkt zelfs op de eerste plaats in de Afrekening op Studio Brussel! Op vrijdag 8 april houdt Equal Idiots halt in Stekene voor een try-out tijdens een nieuwe Cramme Concert Club. Equal Idiots maakt podia in de Kempen en omstreken onveilig sinds 2012 en maakte sinds vorig jaar de oversteek naar het (iets) grotere publiek dankzij winst in De Nieuwe Lichting en een finaleplaats in Humo's Rock Rally. Kernwoorden voor de show: luide liedjes over meisjes, bier, opwinding en … luide liedjes! Niet te missen dus! (Support wordt verzorgd door Bleak)

Info en tickets op decramme.be

BEPAAL MEE WIE OP CRAMMEROCK 2017 SPEELT

Na 26 edities van Crammerock en zoveel verschillende bands op onze podia zou het ons verbazen dat je jouw favoriete artiest nog niet gezien hebt in Stekene. We geven jullie daarom zoals elk jaar de kans om ons te laten weten wie er dit jaar absoluut niet op onze affiche mag ontbreken!

Geef via deze link jouw favoriete artiesten door

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over