Gisterenavond stond Belle Perez voor het eerste van haar 2 uitverkochte latinoconcerten in het sportpaleis. Het kondigde zich aan als het hoogtepunt van haar carrière tot hiertoe.

De show opende met een montage van hoogtepunten in haar carrière op een reuzenscherm, van "hello world" over "me and you en "Que viva la vida" tot "El mundo bailando".

Dat Belle Perez weinig moeite had met het sportpaleis in vuur en vlam te zetten bewijzen de vele hoogtepunten. De hoogtepunten stapelden zich gedurende de meer als 3 uur durende show dan ook aan sneltempo op.

Het eerste hoogtepunt kwam er tijdens de medley met o.a. "Hello world", "honey bee" en "Get up and boogie". Want de meer als 15000 toeschouwers zorgde voor een nooit te vergeten sfeer tijdens de medley. Het eerste deel sloot ze af met haar vorige zomerhit “Qua viva la vida” dat natuurlijk eveneens door gans het sportpaleis werd meegezongen.

Het absolute hoogtepunt was zeker en vast het mini podium dat uit de lucht neerdaalde met een mini vleugelpiano op. Maar met “Sobrevivivre” en “Hijo De La Luna” raakte ze duidelijk veel mensen bij de gevoelige snaar en zorgde zo voor kippenvel bij veel mensen.

Natuurlijk konden nieuwe nummer niet mankeren en zo zong ze o.a. ook “Amor latino” “Gotitas de Amor”, “Ay Mi Vida” en “Real love”. Dit zijn dan ook nummers die de voorloper zijn van een nieuw album dat begin juli zal gelanceerd worden.

De show eindigde Belle met “Don´t Play With My Heart” waar ze letterlijk voor het publiek op de knieën viel.

Maar het echte einde was het niet want Belle kon niet weerstaan aan de lokroep van het publiek en biste met o.a. "Alegria" en zomerhit "Enamorada". Maar Belle Perez kon er maar niet genoeg van krijgen en zei na 4 bisnummers "We willen helemaal nog niet naar huis". Belle deed er dus nog eentje bij en hoe! Akoestisch en luidkeels door meer als 15000 mensen in het sportpaleis meegezongen "El mundo Bailando"!

Als slot kondigde Belle Perez aan dat ze ook volgend jaar het sportpaleis zal omtoveren. Maar zolang hoeven de echte fans niet te wachten want begin juni zendt één een deel van het Latino concert uit en eind van dit jaar zal er een unieke DVD uitgebracht worden.

Wij zorgden voor foto's en die kan je in het fotoalbum van Belle perez vinden!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: