Beleef op 20/8 de wereldpremière van eerste 1D-film live vanuit Londen bij Kinepolis Brussel. Kinepolis “lights up your world” met live uitzending van wereldpremière ‘One Direction: This Is Us’.

Donderdag 28 augustus staat al enkele dagen gemarkeerd in de agenda van alle Belgische Directioners, wat de bijnaam van de fervente One Direction fans is. Die dag is immers de langverwachte 1D-film ‘One Direction: This Is Us’ in iedere Kinepolis bioscoop te bekijken. Maar voor de allergrootste fans, die uiteraard niet tot 28 augustus kunnen wachten, is er meer goed nieuws: op dinsdag 20 augustus brengt Kinepolis Brussel de rechtstreekse vertoning van de wereldpremière in Londen op groot scherm.

De live uitzending gaat om 18u30 van start met het rode loper moment in Londen waarbij de jongens van One Direction zelf hun opwachting zullen maken. De ‘walk on the red carpet’ (incl. interviews) wordt hierbij om 20u00 afgesloten met het hoogtepunt van de avond, nl. de absolute première van de film ‘One Direction: This Is Us’. Een film die iedere Directioner ongetwijfeld gezien wil hebben.

Tickets voor deze unieke livestream (en dus ook voor deze wereldpremière) zijn echter niet te koop. Kinepolis organiseert wel een 1D-wedstrijd waarbij men tickets kan winnen voor dit eenmalig en buitengewoon 1D-event. Na het beantwoorden van 2 vragen dienen fans een foto van hun gepimpte 1D-kamer naar Kinepolis op te sturen. Tot hiertoe namen een 1000-tal fans al deel. De wedstrijd loopt nog tot en met 15 augustus.

Voor bijkomende informatie over de live uitzending van de wereldpremière ‘One Direction: This Is Us’ in Londen, ga naar www.kinepolis.be. Om deel te nemen aan de 1D-wedstrijd en om kans te maken op een ticket voor de wereldpremière bij Kinepolis Brussel op 20 augustus, klik hier.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: