Vanaf 16 juli spatten de Autobots opnieuw van het bioscoopscherm, maar morgen, donderdag 19 juni,  vindt de wereldpremière plaats van Transformers: Age of Extinction in Hong Kong. Volg vanaf 15.30 uur (lokale tijd) de live stream en bekijk de première. Aanwezig zijn onder meer de cast en filmmakers: Michael Bay, Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reyner, Stanley Tucci, Kelsey Grammar, Li Bingbing and Han Gen. Daarbij geeft de met een Grammy Award bekroonde band Imagine Dragons een spectaculair optreden met hun nieuwe single ‘Battle Cry’, welke onderdeel is van de soundtrack van de film.

De film begint na een epische strijd die de wereld heeft gered, maar een een grote stad verloren achterliet. Wanneer de mensheid aan de wederopbouw begint, laat een duistere groep van zich horen in een poging de richting van de geschiedenis te controleren. Maar ondertussen steekt een oude, sterke dreiging terug de kop op. Met behulp van mensen kunnen Optimus Prime en de Autobotten hun grootste uitdaging ooit aangaan. In een ongelooflijk avontuur geraken ze verwikkeld in een oorlog tussen goed en kwaad die leidt tot een ultieme strijd over heel de wereld.

Like de Facebookpagina om niets te missen van Transformers : Age of Extinction : www.facebook.com/TransformersBelgium Bekijk hier ook de website van de film!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over