Disney's 'Beauty and the Beast' zal komende kerstvakantie nog niet te zien zijn in Vlaanderen. Hoewel oorspronkelijk voorzien in de programmatie, dient Music Hall de productie uit te stellen naar een latere, nog nader te bepalen speelperiode, wegens een wijziging in de planning van 'Beauty and the Beast' in Nederland.

Aangezien in het AFAS Circustheater in Scheveningen (NL) de voorstelling van 'Billy Elliot' op 7 november stopt, schuift de planning van de musical 'Beauty and the Beast' in Nederland naar voren. Dit maakt dat deze productie niet in Vlaanderen zal kunnen spelen in de kerstvakantie. Music Hall betreurt uiteraard dit uitstel, maar biedt twee schitterende alternatieven aan tijdens de kerstperiode: Er komen extra shows van de prachtige voorstelling 'Piaf, De Musical' met Els de Schepper in de hoofdrol en 'Sneeuwwitje, de sprookjesmusical’ zal de harten veroveren van de allerkleinsten.

Mensen die hun tickets voor 'Beauty and the Beast' reeds boekten worden gecontacteerd. De volledige kalender en alle informatie kan je vinden op www.musichall.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: