De terrasstoeltjes van Balen Muziekterras zullen dit jaar voor een laatste keer worden opengeklapt in Gerheide. Dit jaar staat dit gehucht ‘in de kijker’. Op donderdag 30 juli is er om 18u30 een heus Boombal for kids en om 20u30 treedt Zakdoek op. Dit is een hilarische performance rond volksmuziek. Balen Muziekterras is gratis voor iedereen.

Om 18u begint Balen Muziekterras met de kinderanimatie (ballonnenclown, grime en springkastelen). Om 18u30 is er voor kinderen een heus Boombal: deze volksdansfuif laat de jeugd springen en dansen op volksmuziek uit de oude doos.

Om 20u30 krijgen de volwassenen een optreden van ‘Zakdoek’ voorgeschoteld: een hilarische performance rond volksmuziek; een aaneenschakeling van muzikale, verbale en visuele onzin. Zakdoek maakt eigen liedjes, verkracht op meesterlijke wijze bekende covers en speelt volksmuziek zonder het minste respect voor traditie en correcte historische interpretatie. Dankzij hun unieke interactie met het publiek (het grootste deel van hun optreden speelt zich af tussen het publiek) is dit topamusement van de bovenste plank.

Balen Muziekterras zijn echte familieavonden met eerst een optreden voor kinderen, daarna voor de volwassenen. Het belooft weer een cocktail van sfeer, muziek en humor te worden, overgoten met een zalige zomerse ambiance! Ideaal dus om met vrienden, familie en buren af te spreken.

De toegang is gratis.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: