We heten je van harte welkom en hopen dat jullie dit jaar met ons Appollon’s Park zullen vieren. Dit ‘open air’ event is aan zijn vierde jaargang toe en uiteraard hoopt iedereen dat de zonnegod, tevens de beschermheilige van alle artiesten en muzikanten, hen opnieuw gunstig gezind zal zijn.

Op zaterdag 21 augustus staat opperhoofd en Cocoon kapitein Sven Väth opnieuw aan het hoofd van dit sensationele open air event. Dit is meteen zijn enige gig in het noorden van Duitsland en zijn laatste open air gig voor Duitsland in 2010 ( naast zijn eigen green & Blue event uiteraard ).

Hij wordt op dit feest bijgestaan door label-genoot Karotte. Wereldwijd bekend en één van de grootste entertainers achter de decks ( na Sven uiteraard ;). Als live-act is Appollon heel blij u niemand minder dan Guy Gerber te kunnen voorstellen. Zijn verschillende hits als Sea of Sand, This is Balagan en Belly Dancing zijn in zowat elke platentas of computer terug te vinden. Zorg er dus voor dat je deze exclusive show niet aan je laat voorbijgaan.

Het feestgewopel begint om 12:00 uur ’s middags en duurt tot 22u00 ’s avonds in de unieke atmosfeer van het Musiktheater BAD.

Zij die er ooit al geweest zijn, kennen de charme en de buitengewone aantrekkingskracht van deze locatie al. Voor alle andere is het een ervaring die zeker het ontdekken waard is.

En uiteraard worden ook alle lokale helden er niet vergeten … en zo kunnen de buitenlanders ook eens wat nieuwe namen gaan ontdekken, ze zijn meer dan de moeite waard !

So, let’s just have fun!

Line-up
Sven Väth (Cocoon)
Guy Gerber (Cocoon, Supplement Facts)
Karotte(Cocoon, Sunshine Radio)
Appollon residents : Filtertypen, Glüxxkind, Alex Buro, Dennis Diers, Itschie, Mario Aureo.

Appollon’s Park
Zaterdag 21 augustus 2010
Uren: van 12.00 tot 22.00
Musiktheater BAD, Am Großen Garten 60, 30167 Hannover
Meer info: www.proevent-hannover.de

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: