In de maand januari ging het online mannenmagazine Man-oeuvre.be op zoek naar de ultieme Après-Ski Hit. Uit een shortlist van vijftien geselecteerden, konden de bezoekers hun favoriet aanduiden. Uiteindelijk is *‘Anton aus Tirol’ van Dj Ötzi* de winnaar geworden met het meest aantal voorkeurstemmen. Hij haalde het duidelijk van de *‘Jodeljump’ van de Zware Jongens *en voor *‘Verdammt ich lieb dich’ van Matthias Reim. *Wie deelnam maakte kans op één van de tien Après-Ski Boxen met onder andere Flügel, Boswandeling en tal van gadgets.

Anton aus Tirol is een klassieker daterend uit het jaar 1999. Op dat moment was de Oostenrijkse Dj Ötzi een viertal jaar bezig. Later zou hij nog een hit halen met ‘Hey Baby’. Het liedje haalde in diverse Europese landen de hitparades.

Deze wedstrijd liep in samenwerking met de dranken Flügel en Boswandeling. Ook apresski.biz zette zijn schouders onder het project. Man-oeuvre.be is een online mannenmagazine dat de vinger aan de pols houdt bij alles wat de man interesseert. Zo is er een groot aandeel sport bij ons te vinden, net zoals auto’s, technologie, muziek, festifever, fun en noem maar op. Elk interessant nieuwsbericht proberen we op onze eigen manier te gaan verwerken. Ook vrouwen zijn meer dan welkom, onderwerpen zoals reizen, lifestyle of onze befaamde M-sound zijn zeker ook voor hen interessant. Man-oeuvre.be is ook te vinden op Facebook en Netlog.

Flügel ‘The Party Ritual’ en Boswandeling zijn twee alcoholische drankjes die gekenmerkt worden door het roze eendje. Beide zijn ze nog vrij recent en momenteel bezig met de wereld te veroveren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: