Ondanks dat het de jongste jaren wat stil was op platengebied bleef Anja Yelles niettemin een graag geziene gaste op tal van evenementen door haar enthousiasme en ambiance tijdens haar optredens. Ze wordt niet voor niets ‘het Vlaamse podiumbeest’ genoemd... !

Doch achter de schermen zat ze niet stil en nam de tijd om enkele sublieme ideeën te laten rijpen. Haar cd-singel met daarop drie nummers is het resultaat waarop ze al een hele tijd zat te broeden.

‘Handen omhoog’ is haar op het lijf geschreven! Een ambiancenummer ten top met daarbij passend een leuk dansje. Dit zullen dé dansmoves van 2009 worden! Van dit liedje werd zelfs een zomerse remix gemaakt die door dj’s én fuifbeesten gretig wordt onthaald. De tekst werd door haar zelf geschreven.

Nét 15 jaar geleden werd voor Anja ‘De soep is aangebrand’ een regelrechte hit! Nog steeds wordt dit door jong en oud flink meegebruld. Om dit te vieren werd een remake van deze smakelijke hit gemaakt. Eigentijds en vooral pure fun! Let’s singing and dancing! Handen omhoog!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: