Universal Music

Amy Winehouse cancelt alle concerten die dit jaar nog gepland stonden. “ De enorme drukte die zo’n tournee met zich meebrengt en alle spanningen waar Amy Winehouse de laatste tijd onder gebukt staat, zijn haar te veel geworden”, aldus concertorganisator Live Nation.

De 24-jarige zangeres die al een turbulent jaar achter de rug heeft, moet nu in het belang van haar gezondheid volledige rust nemen. Ze vindt het wel jammer dat ze al haar fans moet teleurstellen. “Ik kan mij niet volledig geven zonder Blake”, vertelt Amy Winehouse. Haar man, Nlake Fielder-Civil, zit al meer dan een week in de cel voor belemmering van de rechtsgang. “Het spijt mij enorm, maar ik wil de shows niet half en half doen, maar er volledig voor kunnen gaan. Mijn echtgenoot is alles voor mij en zonder hem kan ik de tour niet verder zetten”.

Volgens de woordvoerder van Live Nation hebben de concerten nog geen andere datum gekregen. Fans die een kaartje hadden bemachtigd voor het optreden van Amy Winehouse krijgen hun geld gewoon terug.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: