OOIT GEWIST, de straffe, nostalgische voorstelling met Clara Cleymans, Jaak Van Assche, Danni Heylen, Peter Thyssen en Jelle Cleymans sluit zijn succesvolle toernee af met een dernière op zondag 29 mei in Theater Elckerlyc te Antwerpen. De laatste kans voor liefhebbers van een flinke dosis zalige TV-nostalgie in combinatie met muzikale hoogstandjes en een fijne portie humor. Bovendien hebben ze zelf een aandeel in het verloop van de voorstelling.

U vraagt, wij draaien

Het concept steunt op een sterke interactie met het publiek en zorgt ervoor dat elke voorstelling van “Ooit gewist” uniek is. Onder het motto “klant is koning” bepaalt het publiek welke TV-scènes gespeeld worden. Uit een breed aanbod van TV-fragmenten kan het publiek vooraf – online - de favoriete scenes kiezen. Heel eenvoudig kan de datum en plaats van de voorstelling geselecteerd worden, vervolgens kan iedereen aanvinken welke TV-fragmenten zijn/haar voorkeur genieten. Per voorstelling worden de meest gekozen fragmenten voor die dag vertolkt.

Hoever reikt ons collectie televisiegeheugen?

DDT in De kampioenen halen we ons nog vlot voor de geest. Maar wat dacht u van vrouw Coene uit “Wij heren van zichem”, kent u haar nog? En wie bracht ook alweer de koffie bij De Collega’s? En De Paradijsvogels ? En hoe zat het ook alweer met die pastoor op zijn fiets? En was uw zondag destijds ook zondag Josdag? … Deze en veel meer zalige TV-momenten van toen werden herschreven naar het jaar 2016. Ze worden live on stage, in een modern verfrissend jasje, gepresenteerd door een indrukwekkende cast. De combinatie van straf vertolkte scènes met aangepaste muziek en een portie humor resulteert ongetwijfeld in een hilarische avond.

Praktische informatie

OOIT GEWIST, met Clara Cleymans, Jaak Van Assche, Danni Heylen, Peter Thyssen en Jelle Cleymans, op zondag 29 mei 2016 - 15 uur - Theater Elckerlyc

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: