Vandaag is een grote dag in comedy-land: Alex Agnew gaat vanavond in première met zijn derde stand-up-comedy-theaterprogramma ‘More Human Than Human’. Nog voor die première is de voorstelling overal zo goed als uitverkocht. Nog geen ticket? Capitole Gent is uw redder! Daar brengt Agnew extra voorstellingen tijdens de Gentse Feesten. Momenteel de enige voorstellingen waar nog goeie plaatsen voor beschikbaar zijn.

Na het debuutprogramma ‘Kaboom!’ en succesvolle bevestiging met ‘Morimos Solamente’ is Alex Agnew toe aan zijn derde stand-up-comedy-theaterprogramma ‘More Human Than Human’. Alex Agnew tekent voor het concept en spel. Manu van Heuckelom is verantwoordelijk voor vormgeving en techniek.

Wie nog geen ticket heeft, krijgt nu nog een laatste kans: tijdens de Gentse Feesten in Capitole Gent. Alex brengt er zijn voorstelling op 17, 18 en 19 juli. De ticketverkoop is nog maar net gestart, maar ook daar loopt het als een trein. Snel zijn is dus de boodschap! Bestellen kan via 0900/69.900 of www.capitolegent.be

Alex Agnew - More Human Than Human
2 mei om 20.00u. - Cabaretten (Uitverkocht)
3 mei om 20.00u. - Cabaretten (Uitverkocht)
17 juli om 20.00u. - Gentse Feesten
18 juli om 20.00u. - Gentse Feesten
19 juli om 20.00u. - Gentse Feesten
telkens in Capitole Gent

Tickets: 0900/69.900 of www.capitolegent.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: