Hoewel er nog meer dan een maand te gaan is tot de première op 30 juli aanstaande, neemt de belangstelling voor de 'katten aan de kust' elke dag flink toe. De zomer laat nog wel even op zich wachten, maar dat weerhoudt het publiek er niet van om op grote schaal te reserveren voor één van de slechts 24 voorstellingen die te zien zullen zijn van de internationale musicalhit in Kursaal Oostende. Naast de avondvoorstellingen zijn er een achttal matinee-voorstellingen in de weekends en op donderdag 1 en donderdag 15 augustus (O.L.V. Hemelvaart).

Historie CATS
In mei 1981 vond de wereldpremière van CATS plaats op het Londense West End. Het bleek het begin van een triomftocht die meer dan 30 jaar later nog steeds niet ten einde is. Inmiddels hebben meer dan 50 miljoen (!) mensen in meer dan 20 landen de productie gezien.

'CATS' is niet alleen de langstlopende musical op West End, maar eveneens de musical met de meeste voorstellingen op Broadway én de langst tourende productie in de geschiedenis van de Verenigde Staten. In 1983 won de Broadway productie maar liefst 7 Tony Awards (de 'Oscar' voor musicals) waaronder die voor beste musical. De beroemde hitsong ' Memory' is inmiddels door meer dan 170 artiesten gecoverd , van Celine Dion tot Barbra Streisand.

Op 13 Februari ging een fonkelnieuwe Engelstalige tourende show in première. Deze Engelstalige en in het Nederlands en Frans ondertitelde productie beleeft zijn Belgische première op 30 juli 2013 in Kursaal Oostende.

Cats
Kursaal Oostende
30 juli t/m 18 augustus 2013
Speciale familietickets: 3 tickets kopen, een vierde gratis!
Tickets: www.sherpa.be of 070 22 56 00

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: