© Hans Coppens

In 2008 komt haar muziekcarrière in een stroomversnelling. Ze zakt af naar Europa, kiest voor een Belgisch management en neemt het album 'This time I know' op met de Zweedse topproducer Nick Manic. In 2009 start het eerste luik van haar Europese Tour in Nieuw-Zeeland.

Haar album wordt bekroond met een felbegeerde Vonk Award in haar thuisland.In 2010 wint Nadine het World Peace Song Festival, in navolging van supersterren als Robbie Williams en Céline Dion. Momenteel is Nadine bezig met haar promotour in Nederland & Duitsland.

Je kan haar doen en laten volgen via haar website, www.nadine.net. Kijk vooral naar haar de clip van de single "Made up my mind", haar Duitse tv-spot en live optreden bij Chiel Beelen. Wij starten in augustus met de promotie van haar eerste single in België. Het album staat voor dit najaar in de planning.

Mocht je alvast een interview willen doen met deze internationale artieste of haar Belgische management, geef me dan een seintje.Het feit dat het wereldwijde management door een Belgisch bedrijf wordt gedaan is alvast uniek.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: