Op maandagavond 11 augustus 2014 staat Willy Sommers opnieuw aan de zijde van Anne De Baetzelier, voor de gelegenheid vertolkt door Nathalie Meskens. Ze zetten de Blankenbergse Zeedijk in vuur en vlam tijdens de opnames van Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien. Maar ook op het televisiescherm keert Willy die avond terug. Zij het dan om aan de zijde van de échte Anne De Baetzelier een rondje Familieraad te spelen met het team ‘Tien Om Te Zien’.

Nieuw in Familieraad – dat de voorbije week gemiddeld 550.000 kijkers wist te boeien – is het team ‘Lili en Marleen’. Acteurs Carry Goossens, Christel Domen, Marilou Mermans en Grietje Vanderheijden doen op dinsdag 12 augustus 2014 een gooi naar de 1.000 euro voor Meneer Konijn. Op donderdag 14 augustus krijgt ook het ‘Familie’-team een nieuwe invulling. Anciens Jacky Lafon, Martine Jonckheere, Ray Verhaeghe en Annie Geeraerts zoeken mee naar de topantwoorden van 100 Vlamingen.

Maandag 11 Augustus: Tien Om Te Zien vs Aspe

Het ‘Tien om te Zien’-team met Willy Sommers, Anne De Baetzelier, Sam Gooris en Wendy Van Wanten neemt het op tegen de 'Aspe'-ploeg met Herbert Flack, Tine Van den Brande, Lucas Van den Eynde en Pieter Aspe.

Dinsdag 12 Augustus: Lili En Marleen vs Sterren Op Het Ijs

De acteurs uit 'Lili en Marleen' met Carry Goossens, Christel Domen, Marilou Mermans en Grietje Vanderheijden nemen het op tegen het team van 'Sterren op het Ijs' met Davy Brocatus, Kelly Pfaff, Dean Delannoit en Leen Demaré.

Woensdag 13 Augustus: Matroesjka's vs De Planckaerts

De cast van 'Matroesjka's' met Luk Wyns, Axel Daeseleire, Manou Kersting en Veerle De Jonghe neemt het op tegen ‘De Planckaerts’ met Eddy Planckaert, Christa Planckaert, Stéphanie Planckaert en Francesco Planckaert.

Donderdag 14 Augustus: Wat Als? vs Familie

De ploeg van 'Wat Als?' met Nico Sturm, Günther Lesage, Luc Nuyens en Sara De Bosschere neemt het op tegen de acteurs uit 'Familie' met Jacky Lafon, Martine Jonckheere, Ray Verhaeghe en Annie Geeraerts.

Vrijdag 15 Augustus: Omroepsters vs Boer Zkt Vrouw

'Omroepsters' Anne De Baetzelier, Hanne Troonbeeckx, Els Tibau en Erika Van Tielen nemen het op tegen Dina Tersago en haar 'Boer zkt Vrouw'-team met Tanja Goethals, Howard Van Rooy en Andy Van Rossem.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over