Op dinsdag 17 februari 2015 schakelt de UEFA Champions League een versnelling hoger met de achtste finales. Het vervolg van het kampioenenbal start meteen met een eerste stevig voetbalduel: Paris Saint-Germain (PSG) neemt het in de heenwedstrijd op tegen Chelsea. Vorig jaar moest PSG nog het onderspit delven tegen Chelsea in de kwartfinale. Welk team trekt deze keer aan het langste eind?

Peter Denruyter, Head of Sports bij 2BE: “Chelsea kegelde vorige keer PSG uit de Champions League. De club van onze Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard hoopt uiteraard deze keer hetzelfde te doen, maar beide teams zijn zeer aan elkaar gewaagd. In de statistieken scoren ze alletwee qua passing en completed passes bijna identiek. Chelsea scoorde in Champions League-competitie wel al 17 keer, PSG 10 keer.”

Dirk Deferme en Marc Degryse leveren vanuit Parijs commentaar bij deze wedstrijd. Tom Coninx ontvangt op zijn beurt proftrainer Aad De Mos en ex-Anderlechtspeler Patrick Vervoort in de Champions League-studio. Na de wedstrijd volgt er nog een samenvatting van een andere topmatch van de eerste speeldag: Shaktar Donetsk – Bayern München, met commentaar van Jan Dewijngaert.

Psg – Chelsea​ dinsdag 17 februari 2015, live bij 2BE en op 2be.be vanaf 20.20

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over