Van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september opent Bar Chaud de deuren in het Warandepark, op het festivalterrein van Boterhammen In Het Park en Feeërieën . Het wordt de gedroomde plek om elke dag iets nieuws te beleven: van workshops tot lezingen en pop-ups. AB slaat hiervoor de handen in elkaar met Timiss, PLEINDEJEU, Muntpunt, Propaganza, MetX moving music en Urban Center Brussels.

Vijf dagen lang valt er in Bar Chaud van alles te beleven. Zo kan je ‘s ochtends in het Warandepark steevast terecht voor een mindful morning moment in de vorm van yoga, qi gong of een sound healing sessie. Verder vinden er elke dag creatieve en uiteenlopende workshops plaats, met voor elk wat wils: van graffiti, percussie, dance hall of breaking tot illustratie.

In het kader van 1 stad, 19 boeken organiseert AB samen met Muntpunt in Bar Chaud bovendien een literaire namiddag. Bar Chaud is ook een shapeshifter: zo neemt het op dinsdag bijvoorbeeld de vorm aan van een K-pop en een Manga club. Het wordt dé plek voor een toffe jamsessie of om gewoon wat bij te praten met vrienden.

Dat en nog veel meer op het festivalterrein van Boterhammen In het Park en Feeërieën, voor iedereen die zin heeft in een spetterende laatste week van de zomervakantie. Deelname is gratis. Voor sommige activiteiten is registreren aangeraden.

Ontdek het volledige programma en de timings hier.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: