Er was al een wachtlijst geopend voor een eventuele extra (negende!) show; na de toezeggingen van alle betrokken partijen wordt deze nu ook definitief toegevoegd op de kalender van het Antwerps Sportpaleis. Ook op dinsdag 17 januari om 20.30 uur zal Natalia concerteren met The Pointer Sisters.

Omdat de acht shows van “Natalia meets The Pointer Sisters” vrijwel volledig uitverkocht waren, had producent PSE-Belgium eerder deze week een wachtlijst geopend voor een eventuele negende show. Inmiddels werd onderzocht of alle noodzakelijke partijen/materiaal beschikbaar konden zijn op deze extra dag. Nu zowel The Pointer Sisters, Natalia en de begeleidingsband als de verantwoordelijken voor licht, geluid en zaal, het zaalpersoneel en andere betrokkenen hebben toegezegd, wordt de show ook definitief op de Sportpaleiskalender toegevoegd.

Voor Natalia meets The Pointer Sisters zijn al meer dan 100.000 plaatsen geboekt en de vraag naar kaarten neemt niet af. Als ook deze negende show volledig uitverkoopt, zullen meer dan 117.000 fans het ‘gemengd dubbel concert’ van Natalia en de drie Amerikaanse soulladies komen bezoeken. En dat voor een evenement dat aanvankelijk als een eenmalige show bedoeld was.

De voorbereidingen voor de uitgebreide concertreeks lopen inmiddels bijzonder gesmeerd. De songkeuzes zijn gemaakt, de playlist ligt vast en de organisatoren garanderen nu al dat de show zal bruisen van energie. Wie er op dinsdag 17 januari bij wil zijn, grijpt zijn of haar kans en bestelt nu meteen de nodige kaarten.

NATALIA MEETS THE POINTER SISTERS in het Antwerps Sportpaleis. Ook op dinsdag 17 januari om 20.30 uur. Toegangskaarten van 17,50 tot 32,50 euro, exclusief service- en portokosten. Bestellen kan via www.nataliameets.be, www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be of op het nummer 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: