In februari 2008 ontving Klara 200 prinsen en prinsessen op de eerste editie van Klara4Kids. Dat was onmiddellijk zo'n schot in de roos dat een tweede – grotere – editie niet kon uitblijven. Die was in een mum van tijd uitverkocht. Op zaterdag 21 februari zet HETPALEIS zijn deuren van 13 tot 18 uur wijd open voor een heel groot feest, het klarafeest voor 700 kinderen en hun ouders.

Een overkoepelend thema is er dit jaar niet, maar de tweede Klara4Kids-cd: 'Ezels en elfen – klassiek uit het toverbos’ is wel het thema van een workshop. Ook de live-radiouitzending met Klara-stem Annemie Tweepenninckx en Emmanuel Van der Beek (12 jaar) en Helena Vermeesch (11 jaar) start bij …. Klassiek uit het toverbos.

Intussen zijn alle voorstellingen uitverkocht. Geen zaal, geen hoekje, geen trapje zal dus nog vrij zijn. Wie er zoal zal zijn: schrijver-verteller Toon Tellegen, zanger-acteur-danser Kahlid K, de excentrieke Meneer Satie, de Chinese nachtegaal en vele anderen. Kinderen (en hun ouders) kunnen komen luisteren, kijken, dansen, smullen, dromen, lachen, zwijgen. Het hele programma werd in nauw overleg samengesteld door Klara én HETPALEIS (het volledige programma van de Klara4Kids-dag vindt u op www.klara4kids.be).

Kara4kids-dag in HETPALEIS in Antwerpen op zaterdag 21 februari, 13 - 18 uur

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: