Vrijdag 1 mei brengt de 3JS een nieuw album uit, getiteld De Aard Van Het Beest. Het nieuwe studioalbum is dit keer geheel door de band zelf geproduceerd. In aanloop naar albumrelease komen de Volendammers vandaag met de tweede single van het album 'Wat Je Mist' Eind vorig jaar brachten de 3JS al de single De Toekomst uit. Uiteraard is dit nummer ook terug te vinden op hun twaalfde studioalbum.

Beluister 'Wat Je Mist'

‘Wat Je Mist’ is tevens de tweede track die de 3JS uitbrengt met het nieuwe bandlid Robin Küller, die vorig jaar gitarist Jan de Witte opvolgde. Een spontaan muzikaal idee van Robin mondde uit in het lentefrisse ‘Wat Je Mist’, waarop de sound van 3JS gecombineerd wordt met gospel- en hiphopinvloeden. 3JS vroeg daarom het ZO! Gospel Choir om mee te zingen op het nummer.

Eerder zongen 3JS al de U2-klassieker ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For’ met dit gospelkoor bij De Wereld Draait Door. Aanstaande dinsdag 11 februari zijn de 3JS en het ZO! Gospel Choir wederom te gast in het tv-programma, waar ze hun nieuwe single 'Wat Je Mist' zullen spelen.

Theatertour - De Aard Van Het Beest
Voor hun gloednieuwe album- en theatertour gaan de 3JS dieper, verder en nog meer hun eigen muziek in dan voorheen. Oermuziek op basis van akoestische gitaren. Verhalen met een lach en een traan. Emoties die we allemaal voelen omdat ze in onze aard zitten. Zoals je van de 3JS kan verwachten, nemen ze je aan de hand van oude en nieuwe songs mee door hun gedachten, hun muziek, hun ziel en zaligheid. Muziektheater pur ‘zang’.

Van februari tot en met mei 2020 reizen de 3JS met hun theatertour. De Aard Van Het Beest het hele land door.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over