© Jany Claeskens

10 september e.k. brengen de 3J's een nieuwe single uit. 'Wat is dromen' wordt de derde track die wordt gelicht uit het album 'Dromers & Dwazen'. Het wordt een gelegenheidsduet met Ellen ten Damme (Duitse voorronde 05). In Vlaanderen wordt momenteel volop promotie gemaakt voor 'Geloven in het leven'.

Het gaat hard voor de 3J's. Terwijl Vlaanderen momenteel volop wordt warm gemaakt voor 'Geloven in het leven' en het nummer ook nog in de Nederlandse hitparade staat, wordt nu al de volgende single aangekondigd. Na 'Loop met me over zee' en 'Geloven in het leven' wordt 'Wat is dromen' de derde single uit 'Dromers & Dwazen', het derde album van het Volendamse trio.

'Wat is dromen' is een gelegenheidsduet geworden tussen leadzanger Jan Dulles en Ellen ten Damme. De single zal tevens de videoclip van het nummer en twee Engelstalige bonustracks bevatten.

September wordt ook de maand waarin de 3J's naar Griekenland afreizen voor een werkvakantie. Samen met Jan Smit en Nick & Simon gaan Jan, Jaap en Jaap opnames maken voor 'De Zomer Voorbij'. Die reeks zal vanaf 12 september worden uitgezonden op Nederland 3.

Bron: www.eurosong.be - Raf Van Bedts

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: