Tijdens de afgelopen paasvakantie telde Bobbejaanland alles samen zo’n 35.000 bezoekers. Het slechte weer zorgde voor een daling van maar liefst 40% vergeleken met de paasvakantie vorig jaar, toen we wel op mooi voorjaarsweer mochten rekenen. Als men de gemiddelde paasvakantie over de laatste 5 jaar neemt, dan is de daling niet groter dan 15%.

Algemeen directeur Rudi Rasschaert hoopt dan ook dat de lente snel haar intrede mag maken in ons land: “Vorig jaar hadden we echt wel schitterend weer tijdens het paasverlof, waardoor we toen een spectaculaire stijging in onze bezoekerscijfers zagen. Dit jaar is het anders... Anderzijds: een minder goede paasvakantie maakt daarom nog geen slecht seizoen. We hopen dat de weergoden ons tijdens de verlengde weekends in mei – traditioneel ook topdagen in ons park – iets gunstiger gezind zullen zijn.”

Eind april opent Bobbejaanland de eerste van twee splinternieuwe attracties van dit seizoen, de Banana Battle en start de splinternieuwe Horse Show. Later dit jaar volgt de inhuldiging van de King Kong, een echte wereldprimeur. Beide nieuwe attracties zullen terug te vinden zijn in het speciaal daarvoor ontworpen Banana Bos, een 2500m² groot oerwoud. In deze gethematiseerde en overdekte zone kun je je niet alleen amuseren maar ook even rustig verpozen met een drankje of een snack. Later dit seizoen pakt Bobbejaanland ook nog uit met een aantal grote evenementen, waaronder ‘Sterren op de dansvloer’, de Zomerse Zondagen en Kids Halloween.

Alle info is ook terug te vinden op de vernieuwe website: www.bobbejaanland.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: