Uitkijken naar de zomer? Dat doen we met 30 nieuwkomers voor Rock Werchter 2023. Van rock over indie tot hardcore en hiphop. Het lijstje is enorm gevarieerd. Van gevestigde waarden tot opkomend talent en alles daartussen.

Nieuw op de affiche zijn Iggy Pop, Röyksopp, Warhaus, Anna Calvi, Compact Disk Dummies, GAYLE, MEROL en Picture This voor donderdag 29 juni. Liam Gallagher, Ben Howard, Fever Ray, The Haunted Youth, Spoon, Squid, PUP, Hot Milk en Kelsy Karter & The Heroines worden toegevoegd aan de line-up van vrijdag 30 juni. Interpol, The Opposites, City And Colour, Dope Lemon, Mimi Webb enTouché Amoré komen op zaterdag 1 juli naar het Festivalpark. Lil Nas X, RÜFÜS DU SOL, The Driver Era, J.I.D, Baby Queen, Nova Twins enEthan Bortnick zijn er bij op zondag 2 juli.

Een overzicht van alle reeds aangekondigde artiesten via www.rockwerchter.be.
Nog amper 155 dagen voor het feest weer losbarst in het Festivalpark! Ben jij er bij?

Koop hier je ticket!

Werchter Rocks Green!

Afgelopen week won Rock Werchter The Green Operations Award tijdens de uitreiking van de European Festival Awards in Groningen. De jury, die bestond uit een panel van deskundigen die niet rechtstreeks aan een specifiek festival verbonden zijn, had bijzonder mooie en zeer lovende woorden voor Rock Werchter. Op zulke grote schaal een festival duurzaam organiseren, met een concreet actieplan, verdient enkel lof en bijgevolg The Green Operations Award 2022.

Het organiseren van een festival heeft uiteraard impact op het milieu. We zetten ons al jaren in om festivals in Werchter duurzamer te laten draaien. Doen we het goed? Zeker. Kunnen we het nog beter doen? Natuurlijk. We doen onderzoek, we leren. Het werk gaat door. Werchter rockt in de toekomst nog groener.

We zijn erg dankbaar voor deze prijs en willen deze graag delen met jullie. Dank je wel aan iedereen die bekers en flesjes inzamelt, met het openbaar vervoer of de fiets naar het festival komt, afval sorteert op de wei en op de campings… Werchter Rocks Greener With You!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over