Meer dan een miljoen mensen (en dit is géén 1 april grap) genoten al van de K3 shows. Voor hen en voor alle andere fans, is er goed nieuws: vanaf 9 april 2008 ligt de superleuke K3 SHOWS BOX in de winkel, met 3 fantastische shows in één dvd box:

K3 en het heksenexamen
Zarzuela is allesbehalve in haar nopjes. En dat is niet al te best, want Zarzuela is een heks. Een echte. Alleen is ze haar reservetoverstokje kwijt en dus baalt ze flink. De meisjes van K3 daarentegen zijn het zonnetje in huis. Ze mogen naar een gekostumeerd bal en als er iets is dat Karen, Kristel
en Kathleen ongelooflijk leuk vinden, dan is het wel een verkleedpartijtje. Maar in de jurk van Karen zit iets verstopt… de toverstaf van Zarzuela.

K3 De wereld rond
In K3 de wereld rond winnen Karen, Kristel en Kathleen een wedstrijd. In spanning wachten ze op de man die hen de prijs zal overhandigen. Hij heeft een grote verrassing bij zich: een reis rond de wereld! Het begin van een muzikaal avontuur.

K3 in Ahoy'
De meisjes van K3 hebben in 2005 nog maar eens bewezen tot wat ze in staat zijn: uitverkochte Sportpaleizen en 12 keer ‘volle bak’ in de Rotterdamse Ahoy’, dat is niet zomaar een kunstje. Dat is een huzarenstuk. Het knallende, meeslepende en uiterst adembenemende live werk in Ahoy’ werd vastgelegd op dvd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: