2BE introduceert vanaf 9 maart z'n nieuwe maandagavond. Om 20.35 uur geeft acteur Tim Roth hiervoor het startsein met een dubbelaflevering van de nieuwe Amerikaanse topreeks ‘Lie To Me’. Deze reeks van de makers van '24' brengt het verhaal van een gedragsexpert, een menselijke leugendetector, zeg maar... Aan de hand van gelaatsuitdrukkingen en onbewuste lichaamstaal slaagt hij erin mensen te analyseren. Wanneer je aan je kin krabt, hoe je in je handen wrijft, wanneer je je neus optrekt of als je te veel slikt.... hij weet precies wanneer je liegt. Kijken is bijleren, zoveel is zeker!

Na deze eenmalige double bill brengt presentatrice Anke Buckinx de eerste aflevering van het tweede seizoen van ‘Honderd Hete Vragen’, haar magazine rond relaties en seks. En ook van Ankes reportages kan je heel wat opsteken...

één week later
Na de dubbele introductieaflevering van ‘Lie To Me’ op 9 maart, brengt 2BE vanaf de week nadien wekelijks één aflevering voorafgegaan door een aflevering van een gloednieuwe jaargang van het populaire Bones, dat de voorbije jaren uitgegroeid is tot één van de best bekeken reeksen van 2BE. David Boreanaz en Emily Deschanel staan klaar om enkele nieuwe misdaad-mysteries te onthullen.

De nieuwe maandagavond van 2BE vanaf 9 maart op het scherm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: