De Boomtown Blind Card brengt 25 vroege vogels deze zomer voor €25 naar alle concerten in de Handelsbeurs. Eén ticket voor 15 concerten, drie concerten per dag. Op de volledige line-up is het nog even wachten maar wie ons een beetje kent weet dat het de moeite zal zijn. Vorig jaar brachten onder andere Damien Jurado, Flying Horseman, Warhaus en Mykki Blanco de Handelsbeurs in vervoering.

Cultureel verantwoorde blind date op Boomtown
Leg het kort samengevat zo uit aan uw ex-lief: de Boomtown Blind Card is een cultureel verantwoorde blind date op de Gentse Feesten met vroegboekkorting en betere klank.En dit jaar zullen we niet onderdoen, daarop kunt u, euhm, blind vertrouwen! Maar let op: slechts 25 exemplaren van de Boomtown Blind Card staan klaar in de ticketshop. Don’t sleep on it, zouden ze in het engels zeggen. Bestel hem hier voor slechts 25 euro (de abonnementen die volgende week in verkoop gaan kosten 50 euro!)

Meer behoudsgezinde beleggers houden op woensdag 19 april www.boomtownfestival.be in de gaten. Dan kondigen we de eerste groep namen aan en start de ticketverkoop voor de concerten in de Handelsbeurs. Concerten op de Kouter blijven gratis. Tickets voor het concert van Melanie De Biasio in de Opera zijn sinds vorige week te koop hier!

Boomtown zoekt 2 jonge programmatoren (M/V)
We houden niet alleen van jong talent op de planken maar ook achter de schermen! Net zoals de vorige jaren bieden we de kans aan twee jonge programmatoren om mee hun stempel te drukken op de affiche van Boomtown. Ben je tussen 18 en 25 jaar oud, weet je wat er beweegt in het Belgische muzieklandschap en heb je tijd en goesting om een karrevracht jonge bands te checken en mee te vergaderen met het programmatieteam? Stuur je kandidatuur + motivatie voor 20 april naar jeroen@boomtownfestival.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over