De vier Foute Vrienden zijn vanaf maandag 24 maart 2014 terug voor het tweede seizoen van hun komisch programma. Als opwarmer brengt 2BE alvast een portie stand-upcomedy van een van de vier Vrienden: Steven Goegebeur. Op maandag 17 maart 2014 gaat zijn zaalshow De geknipte Man in tv-première om 22.15 bij 2BE.

In de zaalshow ‘De Geknipte Man’ leren we stand-upcomedian Steven Goegebeur wat beter kennen. Wie is hij? Wat doet hij? Wat frustreert hem? Wat maakt hem blij? Kortom: Waarom is Steven Goegebeur ‘de geknipte man’? Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn niet-alledaagse bril en speelt steevast in op de actualiteit. Naast de actua blijft ook het aanwezige publiek niet gespaard van zijn spervuur aan grappen. Steven gaat voortdurend de interactie aan met zijn toeschouwers, met een grote betrokkenheid van het publiek gedurende de hele show als gevolg.

Ondertussen is dit staaltje oer-Vlaamse stand-upcomedy vol onverwachtse wendingen met drie seizoenen en in totaal meer dan 100 voorstellingen een succes gebleken. Of Steven wel degelijk de geknipte man is, kan de kijker binnenkort zelf uitmaken in de tv-première van zijn show bij 2BE.

De geknipte man van Steven Goegebeur, op maandag 17 maart 2014 om 20.35 bij 2BE.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: