Op donderdag 10 oktober komt Janet Jackson naar Ziggo Dome tijdens de 'Together Again' tour met special guest Wyclef Jean. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 3 mei om 09:00 uur via Ticketmaster.nl

In navolging van haar succesvolle en uitverkochte Noord-Amerikaans tour kondigt Ms. Jackson aan dat ze dit najaar Europa aandoet! Janet Jackson, de vijfvoudig GRAMMY®️ Award-winnende Rock and Roll Hall of Fame®️ inductee kondigt haar langverwachte terugkeer naar de livepodia aan met haar nieuwe concerttournee, ‘Together Again’ waarmee ze op 10 oktober Ziggo Dome aandoet. Als Special Guest neemt Jackson Wyclef Jean mee

De 'Together Again' Tour biedt iedereen de langverwachte kans om zich te herenigen met Ms. Jackson ter viering van haar 50-jarig jubileum in entertainment en belicht de mijlpalen voor twee van Jacksons meest geprezen albums – 25 jaar 'The Velvet Rope', en 30 jaar 'Janet', met haar grootste hits, plus nieuwe muziek.

Over Janet Jackson
Janet Jackson is één van de meest invloedrijke entertainers van de moderne tijd. Haar muziek heeft haar vijf GRAMMY® Awards, twee Emmy Awards, een Golden Globe Award, een nominatie voor een Academy Award en tientallen American Music Awards, MTV Video Music Awards en Billboard Music Awards opgeleverd. Ze heeft ook onderscheidingen ontvangen als actrice, waaronder de NAACP-prijs voor beste bijrol. Janet is een gepubliceerde auteur, danseres, zakenvrouw, filantroop en een van de best verkopende artiesten in de populaire muziekgeschiedenis. Met een verkoop van meer dan 180 miljoen platen wereldwijd is Janet Jackson een van de best verkopende artiesten aller tijden met een reeks hits die een onuitwisbare indruk op de popcultuur hebben achtergelaten. Ze is de recordhouder voor de best verkopende debuuttournee in de geschiedenis en is de eerste vrouw die debuteert in de Top 10 van de Hot 100-hitlijsten. Ze is ook een van de slechts vier artiesten die vier opeenvolgende decennia een nummer 1-album hebben, naast Barbra Streisand, Bruce Springsteen en U2. Zelfs vandaag de dag blijft ze een onmiskenbare impact maken. In 2018 bereikte haar laatste single, 'Made for Now' met Daddy Yankee, uitgebracht door haar eigen Rhythm Nation Records, nummer 1 in de Dance Clubs Songs-hitlijst, waarmee het haar 20e single op de hitlijst in de loop van haar carrière is. In 2019 werd ze samen met haar broers opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en in datzelfde jaar eindigde haar veelgeprezen residentie in Las Vegas, ‘Metamorphosis’, met een recordbrekende kaartverkoop met slechts 18 dates in het Park Theatre van Park MGM. Volgens Billboard Boxscore behoort de legendarische zangeres, danseres, songwriter, producer en actrice tot de grootste Vegas-artiesten van dit decennium, vóór Celine Dion (2011), Britney Spears (2013) en de Backstreet Boys (2017). Haar veelgeprezen en bekroonde documentaire ‘Janet Jackson’. trok in één week ruim 20 miljoen kijkers.

Op 4 februari 2021 werd Janet Jacksons iconische mega platina-verkopende derde album Control 35 jaar oud. Het album keerde ook terug naar de top van de hitlijsten en bereikte nummer 1 in de Apple Top 40 US Pop Album chart. Geleid door vijf hitsingles die de hitparades bereikten – ‘What Have You Done for Me Lately’, ‘Nasty’, ‘Control’, ‘When I Think Of You’ – met hun complementaire, strak gechoreografeerde muziekvideo’s – en ‘Let's Wait Awhile ”, Control werd Jacksons eerste nummer 1 popalbum. Het album schreef ook geschiedenis in de Billboard-hitlijst omdat het de langste onafgebroken run op de Hot 100 had met singles van één album, wat uiteindelijk een opmerkelijke 65 opeenvolgende weken vanaf dat punt opleverde. Tot op heden heeft Control wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht.

Radio 10 presenteert
Janet Jackson - Together Again 2024 Tour
with Special Guest: Wyclef Jean

Donderdag 10 oktober 2024, Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 19:00 uur | Entree: Vanaf €77,28 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 3 mei om 09:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/janetjackson
Mastercard-kaarthouders hebben speciale toegang tot voorverkooptickets vanaf dinsdag 30 april 9.00 uur tot donderdag 2 mei 09.00 uur. Bezoekwww.priceless.com/music voor meer informatie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over