Je zou het het onvermijdelijk resultaat van een jarenlange voorbereiding kunnen noemen. Een ding dat vroeg of laat moest gebeuren. Zanger, ex-journalist en kritische geest Stijn Meuris vond al langer dat we in Vlaanderen nood hadden aan een gedegen jaaroverzicht, met veel humor, maar ook vanuit het principe 'nagels met koppen'. Niet hengelend naar schouderklopjes van politici en onschuldige knipoogjes naar het establishment, maar harde waarheden en analyses.

Dat zit er nu aan te komen.

Een anderhalf uur durende solovoorstelling waarin Meuris 2016 eigenwijs...

Scandinavische crime en opwindend drama: daarmee pakt Vitaya vanaf donderdag 29 september 2016 uit op haar nieuwe serieavond. Eerst wordt het nagelbijten met het spannende tweede seizoen van de Zweedse detectivereeks The Sandhamn Murders, waarin een reeks nieuwe moorden het eiland opschrikt. Later op de avond gaat het er iets onstuimiger aan toe in de nieuwe serie Satisfaction, waarin een koppel hun huwelijk probeert te redden door… vreemd te gaan....

Ben jij iemand die kan zingen en niet bang is om mensen te entertainen? Zie je het zitten om een drukke agenda af te werken en vele weekends op het podium te staan? Hou je van populaire Nederlandstalige muziek en wil je graag met een live band optreden?

Dan ben jij misschien de zanger of zangeres die wij zoeken! Interesse? Stuur dan een korte bio + foto of filmpje +...