Het internationaal geroemde, akoestische gitaarvirtuoze rockduo Rodrigo y Gabriela kondigt vandaag een handvol Europese tourdata aan. De “Tenth Anniversary Tour” viert het tienjarig bestaan van het wereldwijde doorbraakalbum “Rodrigo y Gabriela” en volgt op de release van de deluxe versie van het gelijknamige debuutalbum. Fans noemen het ook wel eens “the Crocodile album”.

Op donderdag 13 juli staan Rod & Gab met hun unieke instrumentale mix van jazz, metal en wereldmuziek in het prachtige kader van het OLT Rivierenhof. De ticketverkoop start nu vrijdag 31...

Wedstrijd

In aanwezigheid van Prins Laurent van België en zijn gezin, opende Comics Station Antwerp gisteren tijdens een exclusieve Opening Night voor het eerst de deuren. Voor het grote publiek zal het pretpark waarin Belgische stripfiguren in meer dan 60 attracties tot leven komen, openen op zondag 9 april. “Een jaar geleden stond hier nog niets, nu staat hier, in het mooiste station ter wereld, het allereerste pretpark rond Belgische stripfiguren,”...

Naar aanleiding van de verjaardag van het ontstaan van de Europese Unie, maakt Villa Politica een feestuitzending vanuit het Europees Parlement in Brussel. Maar is die verjaardag wel een reden tot feest?
Villa politica probeert dat te achterhalen met gasten als Herman Van Rompuy, Karel De Gucht en een keur aan europarlementsleden. Regelmatig gaan we live naar Rome waar Rob Heirbaut de feestelijkheden op de voet volgt.
Maar...