De Britse rockgrootmacht URIAH HEEP blaast 50 kaarsjes uit. Frontman Mick Box was erbij vanaf het begin, in goede en slechte tijden, en overleefde het vertrek van legendarische muzikanten zoals Ken Henseley, David Byron en Lee Kerslake.

Samen met Led Zeppelin, Black Sabbath en Deep Purple droeg Uriah Heep bij tot de ontwikkeling van een onvervalst Britse vorm van heavy metal met hun debuutplaat Very ‘Eavy, Very ‘Umble. Op Amerikaanse bodem werd het album naamloos op het publiek losgelaten, maar ongeacht de titel was het...

Sinds enige tijd bestaat bij festival- en concertorganisatoren een diepgaand ongenoegen in verband met de inningspolitiek die Sabam hanteert voor auteursrechten. Toen Sabam met ingang van 2017 een tariefwijziging oplegde met verhogingen tot 35% besloot de sector zich te verenigen in haar protest. Bij de Rechtbank van Koophandel te Brussel werd een stakingsprocedure ingeleid die de onrechtmatige inningswijze een halt moest toeroepen. De actie is niet gericht tegen het principe...

De arenashow van Cirque du Soleil, geïnspireerd op de film AVATAR van James Cameron, komt naar het Antwerps Sportpaleis van 14 tot en met 17 maart 2019.

image002.png

TORUK – The First Flight, geïnspireerd op de kaskraker AVATAR van regisseur James Cameron, zal van 14 tot en met 17 maart 2019 worden opgevoerd in Sportpaleis, Antwerpen. Deze voorstellingen maken deel uit van een internationale tournee.

De voorstelling...