Het gaat hard voor Sarah en Gert Bettens, het kloppend duohart van K’s Choice. Na hun '25th Anniversary Tour’ en deelname aan het televisieprogramma 'Liefde voor Muziek’ verkoopt ook hun LOVE=MUSIC tour in een razend tempo zalen uit. Een concert in Gent kon dus niet ontbreken, de band komt nu ook op 1 december naar Capitole met een akoestische setting waarin hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen.

Begin jaren '90 begonnen broer en zus met z’n tweetjes op een klein podium....

Op zondag 9 december komt het Amerikaanse A Perfect Circle naar AFAS Live in Amsterdam. Onlangs verscheen het langverwachte vierde album van de band genaamd Eat The Elephant. De kaartverkoop voor de show in Amsterdam start vrijdag 22 juni om 10uur via Ticketmaster.

Eind vorig jaar kwam A Perfect Circle plots met nieuwe muziek. Dit nummer genaamd The Doomed was de aanloop naar het nieuwe en vierde album van de...

In 2003 werd Snowstar Records opgericht door Cedric Muyres. In de jaren die volgde is de platenmaatschappij uitgegroeid tot een van de bekendste indielabels van Nederland. Snowstar Records bracht de afgelopen vijftien jaar prijswinnende albums uit, zette internationale samenwerkingen met andere maatschappijen op en ontving in 2013 zelf een 3voor12/Utrecht award voor beste Utrechtse initiatief.
De bekendheid van het label komt door de muziek van de artiesten die erop...