De Nederlandse gothic-symfonische metalband Epica bestaat reeds 15 jaar en tourde het afgelopen jaar de wereld rond. Na Graspop Metal Meeting in juni deden ze nu opnieuw ons land aan in zaal Trix te Antwerpen.

De relatief kleine concertzaal was volgelopen met metalfans van alle leeftijden en werd opgewarmd door de Belgische band Off The Cross, die naar eigen zeggen ‘luide muziek’ brengt, en de Nederlandse death metalband MaYan.

De tekstschrijver en stichter van Epica, Mark Jansen en Ariën Van Weesenbeek (drummer Epica) konden zich...

Op zaterdag 25 november presenteert WE ARE ELECTRIC een speciale elrow editie in het Eindhovense Klokgebouw. Naast het programma van elrow, met onder anderen 2manydjs (dj set), Agoria en Dusky, is ook de line-up van de tweede zaal bekend. De Amsterdamse organisatie Verknipt presenteert hier Gary Beck, Slam, Noneoftheabove en Justin Timmers. De kaartverkoop is reeds gestart via www.we-are-electric.nl.

Verknipt
De tweede zaal van het Klokgebouw zal tijdens...

Twee keer per jaar wordt Flanders Expo omgetoverd tot een fantasiewereld waar je alles dat ook maar maar iéts te maken heeft met Fantasy, animatie, strips, spelletjes, Science Fiction en videospelletjes tot leven komt. Op zaterdag 21 oktober werd de Oktober Edition afgetrapt en wisten tienduizenden Comic Con fans uit België en ver daarbuiten opnieuw de weg naar FACTS in Gent. Nationale en internationale cosplayers werken maandenlang om hun creatie...