Na het lanceren van de teaser en de poster, is inmiddels ook de trailer klaar van PATSER, de nieuwste film van Adil El Arbi en Bilall Fallah (zie hieronder).

PATSER vertelt het waanzinnige verhaal van vier vrienden op ‘t Kiel in Antwerpen die ervan dromen om te leven als echte patsers. Ze stoppen hun neus in high-profile drugszaken en ontketenen zo een bendeoorlog van Antwerpen tot Amsterdam, en zelfs Colombia.

In dit verhaal is de lijn tussen fictie en realiteit wel heel erg fijn. Eerder...

Wegens groot succes geeft Roger Waters een vierde concert in Ziggo Dome, op zaterdag 23 juni. De voorverkoop van deze tevens laatste show van deze reeks start aanstaande vrijdag om 10 uur. Behalve op 23 juni treedt Waters met zijn Us + Them tournee ook op 18, 19 en 22 juni op in Amsterdam.

Na 63 uitverkochte concerten in de Verenigde Staten en Canada dit jaar komt Roger Waters in...

Zwarte Doos, het derde album van Stoomboot is goed en wel te water gelaten en de single 'Niets wat breken kon' is te horen op radio. Om 2017 feestelijk af te sluiten nodigt hij op het podium van CC De Werft een aantal opmerkelijke gasten uit: Jan De Wilde, Buurman, Mira, Float Fall, Lennaert Maes, Andries Boone en Zand. Het wordt een avond vol verassende, muzikale samenwerkingen.

Niels Boutsen is...