Vroeger dan ooit tevoren zijn alle meerdaagse toegangstickets voor het Sziget Festival uitverkocht geraakt. Voor het festival in Boedapest, waar dit jaar onder meer Rihanna, Muse, The Chemical Brothers, Hardwell, David Guetta, Sia en Manu Chao zullen optreden, zijn nog wel dagtickets en reispakketten inclusief toegang tot het festival verkrijgbaar. Het Sziget Festival vindt dit jaar plaats van 10 tot 17 augustus.

Op de website van het festival is het volledige programma voor alle grote podia reeds te bekijken. Dagtickets kosten slechts €59 per stuk...

Aanstaande donderdag, 30 juni 2016, kunnen de Belgische Harry Potter fans eindelijk binnen stappen in de wereld van de befaamde tovenaar als Harry Potter: The Exhibition haar deuren opent in Paleis 2 van Brussels Expo. Acteurs James en Oliver Phelps, die Fred en George Weasley speelden in de Harry Potter films, komen met hun magische geestigheid en charme de grote opening in Brussel mee vieren.

Sinds de expo van start...

Verjaardagen moeten in stijl gevierd worden, daarom overspoelt Jazz Middelheim de stad Antwerpen met beelden en herinneringen aan 35 edities jazz. Jazz Middelheim dook in de archieven en vond onontgonnen, ongezien en ongehoord materiaal van 35 edities. Een unieke collectie kwam naar boven, een ode aan alle medewerkers en jazzmuzikanten die, jaar na jaar, het beste van zichzelf gaven.

Op 35 plaatsen in de stad komen indrukwekkende foto’s van echt...