Met haar betoverende live-versie van “In & Out of Love” bewees Silvy De Bie in het Vtm programma “Liefde voor Muziek” dat ze bij de strafste zangeressen van het land mag gerekend worden. Wat voor velen als een verrassing klonk, sloot echter perfect aan bij het solo-repertoire waar ze nu al een paar jaar op broedde. Ze wist immers waar ze naartoe wou.

Geen dance, maar krachtige soul en intieme ballads. Laat dat nu net de ingrediënten zijn van het solo album “Baby Bird”, dat...

Op zondag 9 december komt het Amerikaanse A Perfect Circle naar AFAS Live in Amsterdam. Onlangs verscheen het langverwachte vierde album van de band genaamd Eat The Elephant. De kaartverkoop voor de show in Amsterdam start vrijdag 22 juni om 10uur via Ticketmaster.

Eind vorig jaar kwam A Perfect Circle plots met nieuwe muziek. Dit nummer genaamd The Doomed was de aanloop naar het nieuwe en vierde album van de...

In 2003 werd Snowstar Records opgericht door Cedric Muyres. In de jaren die volgde is de platenmaatschappij uitgegroeid tot een van de bekendste indielabels van Nederland. Snowstar Records bracht de afgelopen vijftien jaar prijswinnende albums uit, zette internationale samenwerkingen met andere maatschappijen op en ontving in 2013 zelf een 3voor12/Utrecht award voor beste Utrechtse initiatief.
De bekendheid van het label komt door de muziek van de artiesten die erop...