Eén maand voor de première zijn alle 5000 kaarten voor ‘Blind Date’ de deur uit. Vlaanderen heeft duidelijk zin in deze komedie in regie van Sven De Ridder met Karen Damen, Kürt Rogiers, Manou Kersting, Aron Wade en Peter Van Asbroeck. De speeldata in het Fakkeltheater zaten helemaal vol. Daarom wordt op 17, 18 en 19 februari uitgeweken naar het grotere Theater Elckerlyc te Antwerpen voor nog eens drie extra voorstellingen.

Laatste drie extra voorstellingen voor Blind Date wegens groot succes - deze keer in...

Een greep van Nederlands meest beruchte rockmuzikanten heeft zich verzameld in DOOL, een dark rock band bestaande uit de ritmesectie van The Devils Blood met aan het hoofd Ryanne van Dorst (Elle Bandita). De band, verder bestaande uit gitaristen Nick Polak (Gold), Reinier Vermeulen (The New Media), bassist Job van de Zande (The Devils Blood, Malkovich) en drummer Micha Haring (The Devils Blood) is de belichaming van pure, rauwe energie....

Félix De Laet is genomineerd voor 3 categorieën in de D6bels Awards: Album, Artist Solo Masculin en Concert. Stem hier voor Lost Frequencies.

Tijdens Music For Life treedt Lost Frequencies op voor zijn zelfgekozen goede doel 'Dokters Van de Wereld'. Meer info vind je op de site van Studio Brussel.

What Is Love 2016 is voor de 3e week #1 in de Ultratop charts. Bekijk de video ...