Vandaag kondigt Sleep Token aan dat ze op maandag 18 november naar AFAS Live komen. De kaartverkoop start op vrijdag 3 mei om 10:00 via mojo.nl/sleeptoken

Sleep Token, de Britse underground-entiteit die zich verschuilt achter zijn imposante masker komt op 18 november naar AFAS Live. Bekend om hun meeslepende en ritualistische live-optredens, heeft het anonieme collectief Sleep Token, geleid door de gemaskerde Vessel, de laatste jaren indruk gemaakt binnen de metalscene.

Gewapend met twee betoverende albums, Sundowning uit 2019 en This Place Will Become Your Tomb uit 2021, verlegde Sleep Token met hun tweede release vorig jaar hun eigen grenzen verder dan ooit. De band laat moeiteloos genres vervagen met een mix van metal melodieën, daverende drums, pophooks en een altijd aanwezige duisternis die je diep in de wereld van Sleep Token meetrekt.

Zoals iedereen die eerder een live Sleep Token-ervaring heeft bijgewoond kan beamen, groeit de onweerstaanbare kracht van Sleep Token met elk voorbijgaand jaar, en een live Sleep Token-optreden lijkt echt op een buitenaards ritueel, een adembenemende mix van alt metal, progressieve accenten en post metal, en uiterst verbluffende technische details.

Sleep Token

Maandag 18 november 2024 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €59,36 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 3 mei om 10:00. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/sleeptoken

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over