In samenwerking met Tentoo organiseert AFF een heus OFF-programma! Op ‘dag 2’ kan je aan de 'Tentoo Tent' terecht voor een tiendelig randprogramma!

In een verrassende context komen telkens artiesten aan bod die (on)rechtstreeks gelinkt zijn aan AFF16. Zo zetten we bijvoorbeeld de Limburgse indieband Astronaute achter de draaitafels, doen we een Q&A met het innovatieve Brusselse Pelican Fly-label en hebben we het met enkele AFF-bands (o.a. Mantis) over ‘Belgisch lawaai’. En méér volgt. Van AFF naar OFF, jawel!

Niet toevallig ‘host’ Tentoo dit podium. Tentoo is er voor talentvolle jonge mensen, voor freelancers en kunstenaars. Als payroll dienstverlener biedt Tentoo de mogelijkheid om te freelancen zonder zelfstandig statuut. Jij kiest voor wie je werkt, waar en wanneer. Dit alles en je factuurprijs geef je online in op je persoonlijke account en Tentoo doet de rest. Ambitieuze ondernemers ondersteunen, dat is het vak !

Maar er is meer. We willen jou uitnodigen, op het podium. Schrijf, speel, spreek, ontwerp, teken, schilder, knutsel of zing jij? Herken jij je in het sociaal/ecologisch engagement en/of het verrassende en onafhankelijke artistieke programma waar Absolutely Free Festival voor staat? Wil jij tijdens #AFF16 20” in de spotlights staan en jouw idee of (multidisciplinair) werk voorstellen? Verras ons en mail voor 15 juli jouw voorstel naar events@tentoo.be

Bezige bijen & sterke beren gezocht

Ben jij beresterk? Steeds bezig en geëngageerd? Heb je zin en tijd om voor, tijdens of na afloop van AFF16 de handen uit de mouwen te steken? Voor de opbouw & afbraak, de security, de togen en het artiestenvervoer- en opvang zoeken we helpende handen. Heb je interesse en wil je ontdekken hoe de 'achterkant' van een festival werkt? Stuur dan snel een mailtje naar vrijwilligers@absolutelyfree.be!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: