Het concert dat Marco Borsato morgenavond tijdens het tweedaagse festival Pop On Top in Valkenburg aan de Geul zou geven, gaat helaas wegens ziekte niet door. Marco Borsato heeft een fikse verkoudheid opgelopen die op zijn stem is geslagen. Er is hem dringend geadviseerd om vandaag en morgen niet te zingen.

Gelukkig is er op deze korte termijn toch nog een zeer goede vervangende act gevonden. Doe Maar hoorde van de stemproblemen van de zanger. Vanwege hun vriendschappelijke band met Marco heeft Doe Maar daarom aangeboden om na hun optreden in Hellendoorn door te reizen en Marco Borsato te vervangen op het Pop On Top festival. “We waren er enorm trots op dat we onze bezoekers konden verblijden met een optreden van Marco, maar helaas is het niet anders,” zegt organisator Nol Friis. "Gelukkig hebben we een goede vervanger kunnen vinden".

Marco laat weten het echt enorm te betreuren dat hij zijn fans in Limburg moet teleurstellen maar zingen gaat hem morgen helaas echt niet lukken. Het is zeker dat Marco Borsato er op zaterdag wel bij is tijdens het Nirvana Live festival in Lierop.

Pop on Top festival

met o.a. Doe Maar, Diggy Dex, The Partysquad, Waylon, Racoon en vele anderen

Vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2017 | Valkenburg aan de Geul

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over