Early Bird tickets in de verkoop voor dezelfde prijs als afgelopen jaar (vanaf €87)

Het Servische EXIT Festival kondigt aan dit jaar de ticketprijzen van afgelopen jaar te behouden voor Early Bird ticketkopers. De organisatie laat weten dat het hun meest loyale fans graag tegemoet wil komen en speciaal voor de vroege kopers de lage ticketprijs behoudt. EXIT Festival is één van de grootste festivals van Europa met een diverse line-up. Het festival vindt plaats van 6 t/m 9 juli in Novi Sad, Servië. Een 4-Day Pass (alle dagen) is nu verkrijgbaar vanaf €87 (excl. servicekosten).

Waar veel grote festivals hun prijzen al flink verhoogd hebben en inflatie wereldwijd om zich heen grijpt, besluit EXIT Festival om tegen de gebaande paden in te gaan. Speciaal voor de loyaalste fans is de ticketprijs hetzelfde als voorgaande jaren. Een ticket voor vier dagen festival is beschikbaar vanaf €87,- (excl. servicekosten). Er is ook een speciale 4+1 groepsactie, waarbij je vier tickets koopt en er vijf ontvangt. Natuurlijk speelt de inflatie ook in Servië op: deze ticketprijs is tijdelijk, speciaal voor de loyale fans en zolang de voorraad strekt.

EXIT is één van de grootste festivals in Europa. De organisatie weet verschillende genres feilloos te combineren, waardoor zowel de ravers, de rockers, de metalheads en de liefhebbers van de elektronische muziek hun hart kunnen ophalen. Afgelopen jaren stonden onder meer Nick Cave, David Guetta, Calvin Harris, The Cure, Paul Kalkbrenner, The Chemical Brothers, Amelie Lens, Iggy Azalea, Afrojack, Richie Hawtin, Charlotte de Witte en Napalm Death op de podia. Binnenkort volgt er meer nieuws over de line-up van 2023.

EXIT Festival

Het Servische Festival is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een plek waar jaarlijks honderdduizenden muziekliefhebbers uit meer dan 100 landen samen komen. EXIT festival vindt plaats in en rondom het Petrovaradin Fort in Novi Sad. De muren van dit statige Fort doen dienst als landsgrenzen van de ‘EXIT Staat’, waarbinnen een bijzonder universum schuilt. EXIT won al twee keer de award voor ‘Best Major Festival’ en in 2021 was het één van de eerste (en weinige) grote festivals dat wél doorging, ondanks de pandemie. Afgelopen jaar bezocht onder meer Metronieuws het festival.

EXIT festival vindt plaats van 6 t/m 9 juli 2023, in en rondom het Petrovaradin Fort in Novi Sad, Servië. Kaarten zijn vanaf nu te koop via exitfest.org/nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over