Op 5 & 6 augustus is er op de vertrouwde site aan C-mine een gloednieuwe AFF-editie. #AFF16 mikt op verrassing, op feest én ontroering, op zwoele beats én gitaargeweld. Hoog tijd om de AFFiche aan te vullen met een stevige portie DJ-geweld!

Op vrijdag 5 augustus zal de le-gen-darische Amerikaanse technopionier Derrick May het festival headlinen. De sets van de man uit Detroit zijn hard, funky en opzwepend. Enkele uren eerder komt Panorama Bar-resident Ryan Elliott zijn status als ‘DJ’s DJ’ waarmaken. Stubru’s Playground resident Sheridan en kersvers DJ-maniawinnaar Kijumba openen de avond met de betere techno- en housebeats!

Tegelijkertijd zorgt het Brussels toplabel Pelican Fly voor contrast. Oprichters DJ Slow, Mister Tweeks en Richelle komen tijdens een lange b2b-sessie met vers talent Gissi en 1180 future bass en hiphop mixen op het XPRMNT-podium.

Het Limburgse feestcollectief Crossing Borders zorgt tot slot voor een AFFterparty in de gebouwen van C-mine. Met Dekmantel-chouchou Interstellar Funk, Limburger MVMNT, het Gentse Private Family en resident Peregrine gaat het feest door tot vroeg in de ochtend! Tickets voor de AFFterparty worden eerder op de avond verkocht aan de bonnenkassa op de festivalweide. Opgelet: beperkte capaciteit!

Eerder maakten we Fence, It It Anita, Cocaine Piss en Astronaute bekend. Meer namen, waaronder de headliners van ‘Dag 2’, volgen! Bij inlevering van minstens 3 gebruikte batterijen of 3 euro tvv. het Absolutely Free Forest is AFF gratis toegankelijk!

Alle info: www.absolutelyfree.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Absolute Free Festival
Datum: 
5 & 6 augustus 2016
Locatie: 
C-Mine, Genk

Reservatie:

Meer over