Rotterdams' Finest Boris Ross viert zijn 30e verjaardag op 8 oktober in zijn eigen homebase, hét cultuurpodium van de Maasstad, Perron. Voor deze gelegenheid krijgt hij alle ruimte. De hele nacht. Hij verzorgt namelijk een marathonset van 6 uur.

Boris Ross is al jaren een bekend gezicht in de Rotterdamse dancescene. Niet alleen achter de draaitafels, maar ook achter de balie van de befaamde recordstore Triple Vision en anders wel als één van de residents van feesten in legendarische clubs als Nighttown, Waterfront en Now&Wow. Momenteel is hij de resident van Club Perron en Blender.

Dit jaar zorgt Ross voor flink veel exposure met een aantal sterke producties. Zijn samenwerking met een andere succesvolle artiest uit de Maasstad, Taras van de Voorde, heeft geleid tot de release van Don't Stop Us. Deze festivalklapper bij uitstek is door de invloedrijke radiojock Pete Tong zelfs gedoopt tot Essential Tune. Bovendien komt binnenkort zijn verwachtingsvolle release die hij samen met Jeff Moore heeft gemaakt uit op Material, inclusief een remix van Gel Abril & Gary Beck.

Ook de agenda van Boris is dit jaar aardig volgeboekt. Hij heeft in 2011 al zijn opwachting gemaakt op toonaangevende festivals en feesten als Solar, Extrema, Awakenings NYE en Musica Republica. Als resident is hij regelmatig te vinden in de nieuwe hangout van muziekminnend Rotterdam, cultuurpodium Perron.

Op 8 oktober verzorgt Boris Ross dus geen opwarm- of afsluit gig, maar staat hij de hele nacht achter de draaitafels. Tot zes uur in de ochtend neemt hij Perron mee in een lange, brede muziektrip, van techhouse, house, deephouse, houseclassics, acid tot techno. Boris Ross heeft de volledige vrijheid om de nacht te schilderen zoals hij dat voor ogen heeft. Speciaal voor dit evenement zal hij binnenkort een exclusieve podcast lanceren, waarmee hij een teaser geeft van wat hij op 8 oktober van plan is.

Boris Ross Sweet 30th
Zaterdag 8 oktober
Line up: Boris Ross (6 uur set)
Perron, Schiestraat 42 Rotterdam
Tijd: 00:00-06:00
Tickets: www.perron.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: