Eric Goens ontvangt in de laatste aflevering van Het huis Alexander De Croo. De Open VLD’er is de eerste premier ooit in Het huis. De Croo vond een gaatje in zijn drukke agenda om 24 uur in zijn ziel te laten kijken. Wie is de eerste minister van ons land echt?

Eric pikt hem op bij de start van de wielerwedstrijd Super 8 Classic, die vertrekt in zijn woonplaats Brakel....

Vier Ketnetters stellen pittige vragen over de coronacrisis aan de baas van ons land, premier Alexander De Croo. Dat gesprek werd vandaag opgenomen en wordt morgen donderdag 11 maart uitgezonden in Karrewiet.

Na een oproep vorige week stuurden de jonge kijkers massaal vragen in voor de premier. Vier van hen kregen de kans om de vragen zelf te stellen aan premier De Croo in de Karrewiet-studio.

  • Janne (10
  • ...

Luk Alloo volgt morgen, dinsdag 13 oktober, om 21.50 in Telefacts NU de man achter de 53ste premier van België: Alexander De Croo. Voor het eerst praat De Croo openhartig over zijn race naar het premierschap en zijn privéleven. De VTM-kijkers komen ook te weten wie de muzikale helden van de kersverse premier zijn, wat zijn vrouw van zijn kledingstijl vindt en welk gerecht hem doet watertanden.

Alexander De Croo...

Op zaterdag 17 oktober wordt de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen tijdens een finale Gala in het Antwerpse Elckerlyc theater.

Tijdens deze coronaproof show zullen de finalisten van Mister Gay Belgium 2020 trots en zelfverzekerd stralen in verschillende rondes. Tevens worden er diverse optredens verzorgd door de kandidaten zelf én enkele professionals zoals Loredana (2Fabiola), Get Ready, Dana Winner, Trinxx, Axel Hirsoux, Charlotte Campion en Lola Mcqueen.

Aan het...

Alexander De Croo, onze vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking, kwam vandaag de jongerencast van Muerto een hart onder de riem steken n.a.v. hun recentste initiatief om een nummer op te nemen t.v.v. "Straatkinderen Medellin" in Colombia. De 28-koppige jongerencast van de musical Muerto is al ruim twee maanden bezig met de voorbereidingen op de repetities. De repetities met hoofdcast Eline De Munck, Bert Verbeke, Anne Mie Gils, Jan Schepens, Marleen...