Vandaag heeft Odesza het Europese deel van hun A Moment Apart Tour bekendgemaakt. Op 23 januari 2019 geven ze een show in AFAS Live Amsterdam. Het is de eerste keer dat het Amerikaanse danceduo met een productie van deze omvang naar Nederland komt. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag, 13 juli, om 10.00 uur via Ticketmaster.

Afgelopen jaren verkochten ze TivoliVredenburg en Paradiso in razend tempo uit. Nu komt Odesza, die...

Fans van Flume, Mura Masa en Petit Biscuit: dit is iets voor jullie! Niets houdt het opkomende electro-duo uit de undergroundscene van Seattle nog tegen. In 2018 laat Odesza de monden openvallen met hun A Moment Apart Tour die hen spots oplevert op de line-up van onder andere Coachella en Dour 2018. Als kers op de taart kondigen de Amerikanen nu ook hun terugkomst naar ons land aan in het...

Na de eerste aankondiging in november, met namen als Florence + The Machine, The xx, Nina Kraviz, Tyler The Creator en Mura Masa, was al duidelijk dat Melt Festival komend festivalseizoen op zou vallen. Nu maakt de organisatie weer een veertigtal artiesten bekend, die bijdragen aan de kwaliteit en variëteit van het Duitse festival aan het Gremminmeer.

De Zweedse zangeres en elektronische muzikant Fever Ray, alias van Karin Dreijer Andersson...