2BE heeft opnieuw de exclusieve rechten op de komende drie seizoenen Champions League verworven (2015-2018). Vanaf volgend seizoen kan de voetbalsupporter telkens twee wedstrijdavonden per week bij 2BE terecht voor het beste voetbal van de wereld.

Kris Hoflack, algemeen hoofdredacteur VTM NIEUWS: “We zijn heel erg blij dat we de 2BE-kijker ook de komende seizoenen de beste wedstrijden uit ’s werelds indrukwekkendste clubcompetitie kunnen blijven aanbieden. MEDIALAAN wordt hierbij de referentie voor clubvoetbal op de Vlaamse markt, met telkens een prominente plaats voor de Belgische teams naast Barcelona, Real, Manchester City, Bayern en alle andere groten uit het Europese topvoetbal. Ook voor VTM NIEUWS is dit een belangrijk contract. Want Champions League in je sportnieuws is fundamenteel.”

2BE heeft opnieuw de ‘first pick’. Elke speeldag kiest de zender als eerste een match om uit te zenden op open net. Het zal dus telkens om de twee beste wedstrijden van de week gaan, vanaf de play-offs eind augustus tot en met de finale.

Peter Denruyter, head of sports VTM NIEUWS: “Vooral die twee dagen kunnen aanbieden is goed nieuws, zodat we telkens alle topmatchen van de week kunnen brengen. Want we kregen daar toch heel wat vragen over van de 2BE-kijkers. We hebben dan ook naar hen geluisterd: voortaan kunnen we de twee avonden topvoetbal aanbieden. Op de sportredactie zijn we erg blij met dit contract. We hadden het voorbije seizoen een recordaantal kijkers. Het is dan ook fantastisch dat we verder kunnen werken met ons fijne sportteam.”

Naast de live wedstrijden zal 2BE ook de samenvattingen van de andere wedstrijden van alle speelavonden blijven uitzenden. Vanaf volgend seizoen zitten de voetballiefhebbers bij 2BE dus goed voor het hele pakket: 29 topwedstrijden en de Europese Supercup.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: