Christoff komt met zijn nieuwe album, ‘Altijd onderweg’, op de eerste plaats binnen van de Ultratop album charts en laat daarmee Stromae, Ed Sheeran en Coldplay achter zich. Een zeer uitzonderlijke prestatie voor een Vlaamse artiest en meteen een droomstart voor het gloednieuwe Top Act Music-label van Universal Music Belgium onder leiding van Gino Moerman.

‘Christoff heeft een beetje een muzikaal risico genomen door, na een reeks zeer succesvolle cd’s, met ‘Altijd onderweg’ een persoonlijker en meer poppy album af te leveren”, zegt Gino Moerman. “Maar dat loont zich. Christoff durft zijn grenzen te verleggen, zonder zichzelf of zijn muziekstijl te verloochenen.”

Deze zomer toert Christoff door Vlaanderen met zijn live band en ook hij merkt de zeer lovende reacties van zijn publiek. ‘Het is altijd afwachten hoe de mensen reageren op nieuwe nummers”, zegt Christoff, “maar deze keer is de respons fenomenaal. Dat doet mij enorm veel plezier, vooral omdat ik zelf heel wat liedjes heb geschreven voor deze plaat. Als je dan duizenden mensen uit de bol ziet gaan zoals deze week tijdens de Gentse Feesten, dan geeft dat een geweldig gevoel.”

Wie Christoff en Lindsay deze zomer nog live aan het werk wil zien kan surfen naar: www.christoff.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over