Na Chattahoochee Hills in Atlanta trekt Tomorrowland naar Brazilië in mei 2015. Dat nieuws werd vanavond aangekondigd door David Guetta tijdens zijn optreden op het muziekfestival Tomorrowland. Drie dagen lang strijkt Tomorrowland neer in Itu, een stad in de staat São Paulo. “The Book of Wisdom” was een mijlpaal in de geschiedenis van Tomorrowland en zal volgend jaar het thema van de Braziliaanse editie worden. De Brazilianen zelf zijn alvast enorm enthousiast.

Voor meer dan 15.000 Brazilianen in het Candido Portinari Park (Villa-Lobos Park) in São Paulo en 60.000 mensen op Tomorrowland in de Schorre kondigde David Guetta de volgende editie van Tomorrowland aan. Op 1, 2 en 3 mei 2015 wordt er voor de allereerste keer een editie georganiseerd in ITU, Brazilië (São Paulo).

Deze woorden van de top-dj waren nog niet koud of de ‘people of tomorrow’ gingen helemaal uit hun dak op De Schorre, maar ook vreugdekreten aan de andere kant van de wereld in São Paulo waar duizenden Tomorrowland fans live de set van de Franse dj op groot scherm volgden.

In mei volgend jaar strijkt Tomorrowland drie dagen neer in de stad Itu. TomorrowWorld bracht de magie van Tomorrowland vorig jaar voor de eerste keer de magie naar Chattahoochee Hills waar er dit jaar opnieuw een tweede editie wordt georganiseerd en volgend jaar is Zuid Amerika aan de beurt onder de noemer Tomorrowland Brasil.

Door Tomorrowland naar Brazilië te brengen, wil de organisatie iets terugdoen voor de miljoenen Braziliaanse fans. Duizenden Brazilianen zakken jaarlijks af naar Tomorrowland in België. Tomorrowland Brasil belooft nu al één groot feest te worden.

Informatie over tickets volgen binnenkort op de website www.tomorrowlandbrasil.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Tomorrowland Brasil
Datum: 
1, 2 en 3 mei 2015
Locatie: 
Candido Portinari Park (Villa-Lobos Park) in São Paulo

Reservatie:

Meer over