Zes januari is het niet alleen Driekoningen, maar tevens de allereerste ‘Kids at the Movies’ van het jaar. Een dag waarbij alleen kinderen baas zijn bij Kinepolis! Desondanks Balthasar, Melchior en Caspar de ster tot in Bethlehem achternagingen, volgen de kids aanstaande zondag de (Kinepolis)ster tot in de cinemazaal. Kinepolis heeft tenslotte een boon voor elk kind! Ieder (b)engeltje kan hierbij niet enkel kiezen uit de nieuwste kinderfilms, maar kan zich eveneens de hele ochtend uitleven op het springkasteel, in het tekenatelier en kan zich eveneens laten schminken in de grimeerstand en genieten van tal van andere animaties.

Dit onvergetelijk bioscoopmoment wordt in 2013 elke eerste zondagochtend van de maand herhaald. Hierbij zullen de kids bij ieder bezoek een nieuw polsbandje krijgen. Komen jouw kinderen zich dit jaar regelmatig uitleven op ‘Kids at the Movies’? Let er dan op dat ze hun polsbandje goed bijhouden. Want wie in 2013 de polsbandjes van vier verschillende ‘Kids at the Movies’-edities bij elkaar gespaard heeft, krijgt op vertoon hiervan een leuk kleurboek of vriendenboek! De polsbandjes van de verschillende edities zijn te herkennen aan hun kleur.

De spaaractie start tijdens ‘Kids at the Movies’ op zes januari. Enkel de polsbandjes van 2013 zijn geldig. Je kan dus ten vroegste tijdens de editie van april je cadeautje komen afhalen.
Reden te meer dus om je vanaf 9u30 te komen uitleven op de coolste ochtend van de maand om vervolgens om 11u de bioscoopzaal in te duiken voor een filmmagisch avontuur naar keuze. Ouders zijn uiteraard ook welkom ... Zolang ze braaf zijn natuurlijk!

Kies aanstaande zondag voor onderstaande films met als topper Finding Nemo 3D:

Avant-première: Finding Nemo 3D
Marlin en Nemo duiken tien jaar na hun release de 3D-wateren in met "Finding Nemo 3D". Vader en zoon worden van elkaar gescheiden in het Great Barrier Reef. Nemo komt terecht in het aquarium van een tandarts, terwijl Marlin er alles aan doet om zijn zoon terug te vinden met de hulp van de vergeetachtige Dory.

Wreck-it Ralph
Na jarenlang altijd maar weer hetzelfde te doen, besluit gamefiguurtje Ralph dat hij er helemaal genoeg van heeft de slechterik te zijn. Hij neemt het heft in zijn eigen grote handen en gaat op een groot gameavontuur dwars door alle gamewerelden heen om te laten zien wat je echt nodig hebt om de held te kunnen zijn.

De Vijf Legendes
Het zandmannetje brengt ons nog elke avond naar dromenland en de tandenfee haar tas met geldstukjes lijkt nog steeds goed gevuld. De Kerstman en de Paashaas komen ook nog elk jaar langs en de paden van de vier legendes kruisen regelmatig. Als een duistere geest onder de naam van Pitch een plan beraamt om de wereld over te nemen, moeten de onsterfelijke legendes hun krachten bundelen om de hoop, overtuiging en fantasie van alle kinderen te beschermen.

K3 Bengeltjes
Karen, Kristel en Josje van K3 zijn door het dolle heen want hun drie nichtjes logeren een weekendje in hun appartement. Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn die de boel op stelten zetten. In de wolkenwereld waar de engelen leven, is er een afdeling “Bengeltjes‟ waar opperengel Manuel van kindjes die zich op aarde als ettertjes gedragen “bengeltjes‟ maakt. De kindjes die bengeltjes worden, moeten op aarde 24 uur lang braaf zijn en mogen geen overtreding maken tegen het Engelenboek. Als ze toch een fout begaan, worden ze gestraft op een wel heel bijzondere manier ... Opperengel Manuel geeft zijn nieuwbakken, maar heel klungelige assistent Tuur de opdracht om de drie nichtjes van K3 op te halen om er bengeltjes van te maken, zodat ze leren om braaf te zijn. Maar Tuur vergist zich en maakt per ongeluk bengeltjes van Karen, Kristel en Josje.

Hotel Transylvanië
Welkom in Hotel Transylvanië, Dracula’s luxueuse 5***** hotel waar monsters gewoon zichzelf kunnen zijn. Hier zijn geen mensen in de buurt die je lastig kunnen vallen! Nu heeft Dracula alle VIP-Monsters uitgenodigd op zijn dochters 118e verjaardagsfeestje. Voor Dracula is het ontvangen van VIP’s geen probleem, tot een partycrasher, en een mens bovendien, een oogje heeft op zijn dochter!

Niko 2
Na zijn doldwaze kerstbelevenissen in de eerste film, is Niko terug met nieuwe avonturen. Het knuffelbare rendierjongetje heeft een geheime wens: hij hoopt dat zijn vader en moeder weer bij elkaar komen en dat ze samen een echt gezin worden. Maar op een dag heeft zijn moeder een verrassend nieuwtje voor hem: ze heeft ene Lenni leren kennen, een leuke rendiervent, en hij en zijn zoontje Jonni komen bij hen wonen. Niko's wereld staat op z'n kop. En alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, wordt Jonni kort daarna ontvoerd terwijl Niko op hem zou passen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: